Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. The North Face fleecetakit

The North Face fleecetakit

The North Face fleecetakit ovat laatutietoisen valinta. The North Face fleecetakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa The North Face fleecetakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki The North Face fleecetakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua fleecetakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia The North Face fleecetakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Cragmont Fleece Coat W - fleecetakki 95,00 €, Alpine Polartec 200 FullZip Jacket W - fleecetakki 66,00 € ja New Ms Berard Fleece W - fleecetakki 90,00 € – millaiset The North Face fleecetakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko The North Face fleecetakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat The North Face fleecetakit -kategorian tuotteet saat hintaan 55.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 120.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat The North Face fleecetakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face Cragmont Fleece Coat W - naisten fleecetakki, The North Face Alpine Polartec 200 FullZip Jacket W - naisten fleecetakki ja The North Face New Ms Berard Fleece W - naisten fleecetakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.