Sisältöön

The North Face pipot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pipot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  The North Face pipot

  Toppatakit pipot ovat laatutietoisen valinta. Toppatakit pipot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Toppatakit pipot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua Toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Odles Fz Hoodie M - huppari 59,90 €, W Extent III Shell - kuoritakki 79,90 € ja Extent III shell jct - kuoritakki 79,90 € – millaiset Toppatakit pipot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko The North Face pipot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat The North Face pipot-kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 33.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: The North Face pipot

  5/5

  Perustuu 4 arvosteluun