Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

The North Face pipot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pipot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  The North Face pipot

  The North Face pipot ovat laatutietoisen valinta. The North Face pipot naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa The North Face pipot helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki The North Face pipot ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua pipot tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia The North Face pipot tuotteitamme ovat tällä hetkellä Dock Worker Recycled Beanie - pipo 28,00 € ja Ski Tuke Pipo - pipo 30,00 € – millaiset The North Face pipot olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko The North Face pipot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat The North Face pipot -kategorian tuotteet saat hintaan 28.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 35.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat The North Face pipot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face Dock Worker Recycled Beanie - pipo, The North Face Ski Tuke Pipo ja The North Face Salty Dog Beanie - pipo.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: The North Face pipot

  5/5

  Perustuu 8 arvosteluun