Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetThe North Face kuoritakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kuoritakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  The North Face kuoritakit

  The North Face kuoritakit ovat laatutietoisen valinta. The North Face kuoritakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa The North Face kuoritakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki The North Face kuoritakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua kuoritakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia The North Face kuoritakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä W Dryzzle Futurelight Jacket - kuoritakki 250,00 €, Antora Jacket W - kuoritakki 110,00 € ja W Biobased Dryvent Shell - kuoritakki 220,00 € – millaiset The North Face kuoritakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko The North Face kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat The North Face kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 85.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 250.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat The North Face kuoritakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket - naisten kuoritakki, The North Face Antora Jacket W - naisten kuoritakki ja The North Face W Biobased Dryvent Shell - naisten kuoritakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.