Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINThe North Face toppatakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toppatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  The North Face toppatakit

  The North Face toppatakit ovat laatutietoisen valinta. The North Face toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa The North Face toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki The North Face toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia The North Face toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä B Reversible Perrito Jacket - toppatakki 99,90 €, Tanager Jacket W - toppatakki 179,00 € ja Y Snowquest Plus Jacket Jr - toppatakki 160,00 € – millaiset The North Face toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko The North Face toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat The North Face toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 425.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat The North Face toppatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face B Reversible Perrito Jacket - nuorten toppatakki, The North Face Tanager Jacket W - naisten toppatakki ja The North Face Y Snowquest Plus Jacket Jr - nuorten toppatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.