Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetThe North Face toppatakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Toppatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  The North Face toppatakit

  The North Face toppatakit ovat laatutietoisen valinta. The North Face toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa The North Face toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki The North Face toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia The North Face toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä B Printed Reversible Perrito Jacket - toppatakki 84,90 €, Y Snowquest Plus Jacket Jr - toppatakki 160,00 € ja B Reversible Perrito Jacket - toppatakki 84,90 € – millaiset The North Face toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko The North Face toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat The North Face toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 84.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 425.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat The North Face toppatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face B Printed Reversible Perrito Jacket - nuorten toppatakki, The North Face Y Snowquest Plus Jacket Jr - nuorten toppatakki ja The North Face B Reversible Perrito Jacket - nuorten toppatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.