Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.The North Face toppatakit

The North Face toppatakit

The North Face toppatakit ovat laatutietoisen valinta. The North Face toppatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa The North Face toppatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki The North Face toppatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua toppatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia The North Face toppatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä B Freedom Insulated Jacket Jr - toppatakki 180,00 €, G Freedom Insulated Jacket Jr - toppatakki 180,00 € ja G Pallie Down Jacket Jr - toppatakki 230,00 € – millaiset The North Face toppatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko The North Face toppatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat The North Face toppatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 110.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 425.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat The North Face toppatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face B Freedom Insulated Jacket Jr - nuorten toppatakki, The North Face G Freedom Insulated Jacket Jr - nuorten toppatakki ja The North Face G Pallie Down Jacket Jr - nuorten toppatakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.