Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINThe North Face untuvatakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Untuvatakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  The North Face untuvatakit

  The North Face untuvatakit ovat laatutietoisen valinta. The North Face untuvatakit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa The North Face untuvatakit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki The North Face untuvatakit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua untuvatakit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia The North Face untuvatakit tuotteitamme ovat tällä hetkellä W Diablo Down Hoodie. - untuvatakki 299,00 €, Stretch Down Parka W - untuvatakki 249,00 € ja W Belleview Strech Down Parka - untuvatakki 340,00 € – millaiset The North Face untuvatakit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko The North Face untuvatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat The North Face untuvatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 249.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 470.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat The North Face untuvatakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat The North Face W Diablo Down Hoodie. - naisten untuvatakki, The North Face Stretch Down Parka W - naisten untuvatakki ja The North Face W Belleview Strech Down Parka - naisten untuvatakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: The North Face untuvatakit

  4/5

  Perustuu 3 arvosteluun