Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Under Armour topit

Under Armour topit ovat laatutietoisen valinta. Under Armour topit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Under Armour topit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Under Armour topit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua topit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Under Armour topit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Knockout Tank W - toppi 35,00 €, Jr Knockout Tank - toppi 28,00 € ja W Knockout Novelty Tank - toppi 35,00 € – millaiset Under Armour topit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Under Armour topit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Under Armour topit -kategorian tuotteet saat hintaan 28.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 35.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Under Armour topit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Knockout Tank W - naisten toppi, Under Armour Jr Knockout Tank - nuorten toppi ja Under Armour W Knockout Novelty Tank - naisten toppi.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Under Armour topit

3.5/5

Perustuu 2 arvosteluun