Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Vans collegepaidat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Collegepaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Vans collegepaidat

  Vans collegepaidat ovat laatutietoisen valinta. Vans collegepaidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Vans collegepaidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Vans collegepaidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua collegepaidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Vans collegepaidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Classic Vans Crew-B M - collegepaita 68,00 €, Classic Vans Crew-B Jr - collegepaita 55,00 € ja Essential Mini Crew - collegepaita 68,00 € – millaiset Vans collegepaidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Vans collegepaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Vans collegepaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 55.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 72.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Vans collegepaidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vans Classic Vans Crew-B M - miesten collegepaita, Vans Classic Vans Crew-B Jr - nuorten collegepaita ja Vans Essential Mini Crew - miesten collegepaita.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Vans collegepaidat

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun