Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Vans t-paidat

Vans t-paidat ovat laatutietoisen valinta. Vans t-paidat naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Vans t-paidat helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Vans t-paidat ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua t-paidat tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Vans t-paidat tuotteitamme ovat tällä hetkellä Mini Script-B Tee M - t-paita 22,00 €, Classic Vans Tee-B M - t-paita 28,00 € ja Classic Vans-B Tee Jr - t-paita 22,00 € – millaiset Vans t-paidat olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Vans t-paidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Vans t-paidat -kategorian tuotteet saat hintaan 22.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Vans t-paidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Vans Mini Script-B Tee M - miesten t-paita, Vans Classic Vans Tee-B M - miesten t-paita ja Vans Classic Vans-B Tee Jr - nuorten t-paita.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Vans t-paidat

3.88/5

Perustuu 8 arvosteluun