Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Urheilulaukut

Urheilulaukku

Hyvä urheilulaukku on ehdoton hankinta jokaiselle aktiiviselle tyypille. Urheilulaukkuun mahtuvat tarvittavat vaihtovaatteet, kengät sekä treeneissä tarvittavat varusteetkin. Kokovaihtoehtoja laukuista löytyy runsaasti, joista jokainen voi valita juuri omaan tilantarpeeseensa ja lajiinsa sopivan vaihtoehdon. Urheilulaukut on varusteltu tukevilla olkaimilla, minkä ansiosta niissä voi kuljettaa raskaampaakin kuormaa. Saatavilla on myös duffel bag -mallisia urheilukasseja, joita voi kuljettaa sekä olalla että repun tapaan selässä. Urheilukassien materiaali on tavallisia laukkuja kestävämpää ja yleensä vettähylkivää. Urheilulaukku ei ole vain funktionaalinen varuste, vaan se on myös tärkeä osa viimeisteltyä sporttityyliä. Erilaisten kokovaihtoehtojen ansioista urheilukasseista löytyykin nykyisin myös paljon eri värejä, kuoseja ja tyylejä.

Millainen urheilulaukku sopii sinulle? Urheilulaukusta löytyy nykyisin lähes rajattomasti vaihtoehtoja – valikoimaa riittää niin koon, muodon kuin tyyliinkin suhteen. Ennen laukkuostoksille suuntaamista kannattaa pohtia ensi sijassa omaa tilantarvetta ja käyttötarkoitusta. Kuinka paljon varusteita tarvitset tavallisesti mukanasi? Salitreenaajalle riittää usein kevyempi varustearsenaali, jolloin kompakti treenikassi tai jumppakassi on yleensä paras vaihtoehto. Lajeihin, joissa varusteita tarvitaan enemmän, kannattaa yleensä suosiolla hankkia tilavampi urheilulaukku, putkikassi tai duffel bag. Urheilulaukku pyörillä kannattaa hankkia kaikkein raskaimmalle varustearsenaalille, kuten jääkiekkovarusteille.

Haussa laadukas urheilukassi? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat urheilukassit eri lajeihin, vapaa-aikaan ja matkailuun. Olipa mielessäsi urheilulaukku miehelle, naiselle tai juniorille, meiltä löydät etsimäsi. Nike-urheilulaukku, adidas-urheilulaukku tai Helly Hansen -urheilulaukku – meiltä löydät kaikki tunnetut huippumerkit. Valikoimasta löydät runsaasti eri kokoja, värejä ja tyylejä. Jos kaipaat apua sopivan laukkumallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa urheilulaukku netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et vielä löytänyt etsimääsi, katso myös reput, treenikassit ja laukut.

Paljonko urheilulaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat urheilulaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 155.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat urheilulaukut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Fundamentals Sports Bag S - urheilukassi, Puma Fundamentals Sports Bag M - urheilukassi ja Puma At Ess Grip Bag - urheilukassi sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: urheilulaukut

5/5

Perustuu 3 arvosteluun