Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso ViikkotarjouksetUrheilulaukut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Urheilulaukut
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (16)
  16 / 16 tuotetta

  Urheilulaukku

  Hyvä urheilulaukku on ehdoton hankinta jokaiselle aktiiviselle tyypille. Urheilulaukkuun mahtuvat tarvittavat vaihtovaatteet, kengät sekä treeneissä tarvittavat varusteetkin. Kokovaihtoehtoja laukuista löytyy runsaasti, joista jokainen voi valita juuri omaan tilantarpeeseensa ja lajiinsa sopivan vaihtoehdon. Urheilulaukut on varusteltu tukevilla olkaimilla, minkä ansiosta niissä voi kuljettaa raskaampaakin kuormaa. Saatavilla on myös duffel bag -mallisia urheilukasseja, joita voi kuljettaa sekä olalla että repun tapaan selässä. Urheilukassien materiaali on tavallisia laukkuja kestävämpää ja yleensä vettähylkivää. Urheilulaukku ei ole vain funktionaalinen varuste, vaan se on myös tärkeä osa viimeisteltyä sporttityyliä. Erilaisten kokovaihtoehtojen ansioista urheilukasseista löytyykin nykyisin myös paljon eri värejä, kuoseja ja tyylejä.

  Millainen urheilulaukku sopii sinulle? Urheilulaukusta löytyy nykyisin lähes rajattomasti vaihtoehtoja – valikoimaa riittää niin koon, muodon kuin tyyliinkin suhteen. Ennen laukkuostoksille suuntaamista kannattaa pohtia ensi sijassa omaa tilantarvetta ja käyttötarkoitusta. Kuinka paljon varusteita tarvitset tavallisesti mukanasi? Salitreenaajalle riittää usein kevyempi varustearsenaali, jolloin kompakti treenikassi tai jumppakassi on yleensä paras vaihtoehto. Lajeihin, joissa varusteita tarvitaan enemmän, kannattaa yleensä suosiolla hankkia tilavampi urheilulaukku, putkikassi tai duffel bag. Urheilulaukku pyörillä kannattaa hankkia kaikkein raskaimmalle varustearsenaalille, kuten jääkiekkovarusteille.

  Haussa laadukas urheilukassi? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat urheilukassit eri lajeihin, vapaa-aikaan ja matkailuun. Olipa mielessäsi urheilulaukku miehelle, naiselle tai juniorille, meiltä löydät etsimäsi. Nike-urheilulaukku, adidas-urheilulaukku tai Helly Hansen -urheilulaukku – meiltä löydät kaikki tunnetut huippumerkit. Valikoimasta löydät runsaasti eri kokoja, värejä ja tyylejä. Jos kaipaat apua sopivan laukkumallin valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi helposti. Tilaa urheilulaukku netistä tai tutustu kattavaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos et vielä löytänyt etsimääsi, katso myös reput, treenikassit ja laukut.

  Paljonko urheilulaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat urheilulaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 75.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat urheilulaukut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Linear Duffel M - urheilukassi, Kari Traa Kari 30L bag - urheilukassi ja adidas Linear Duffel S - urheilukassi sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: urheilulaukut

  4/5

  Perustuu 2 arvosteluun