Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETVaatteiden kokotaulukot

Tältä sivulta löydät vaatteiden kokotaulukot. Oikean vaatekoon löytäminen ei aina ole yksinkertaista. Parhaan mahdollisen istuvuuden aikaansaamiseksi vaatteiden suunnittelussa on otettu huomioon kunkin vaatteen kohderyhmän keskimääräiset mitat sekä vartalon eri osien keskinäiset suhteet. Näin ollen vaatteiden todelliset koot niiden kokomerkintään nähden voivat vaihdella suurestikin vaatteesta riippuen ja eri valmistajien välillä.

Valitse oikea koko vaatteiden kokotaulukoiden avulla

Suomessa ovat yleisesti käytössä rinnakkain sekä numeeriset että kirjaimin merkityt vaatteiden kokomerkinnät, esim. koko M tai 40. Usein numeeriset kokomerkinnät havainnollistavat vaatteen todellista kokoa tarkemmin kuin kirjainkokomerkinnät. Esimerkin koko M voi vaihdella suurestikin numerokokojen välillä vaatteen merkistä riippuen, jopa välillä 36-40. Kokomerkinnät on myös kohdistettu tarkasti kunkin vaatteen kohderyhmälle, joten naisten vaatteen koko M ei vastaa miesten vaatteen kokoa M, kuten naisten koko 42 ei myöskään vastaa miesten kokoa 42.

Intersportin vaatteiden kokotaulukoista saat apua juuri sinulle oikean vaatekoon löytämiseen. Linkit vaatteiden kokotaulukoihin löydät kätevästi tältä sivulta tai myymiemme tuotteiden omilta sivulta tuotekuvauksen ja hinnan yhteydestä. Intersportin vaatteiden kokotaulukot auttavat sinua löytämään juuri sinun todellisia mittojasi vastaavat vaatekoot, sillä niissä on otettu huomioon vartalon eri osien mitat ja se, miten ne konvertoituvat kyseessä olevan tuotemerkin käyttämään kokojärjestelmään. Kokotaulukoissa on otettu huomioon esimerkiksi erikseen vaatteen käyttäjän rinnan- ja vyötärönympärys yläosia valittaessa, ja lantionympärys sekä jalan sisäpituus. Nämä seikat helpottavat oikean kokoisten housujen löytämistä. Koska vaatteiden kokomerkinnöissä on eroja eri valmistajien välillä, varminta on tarkistaa kokosi erikseen jokaisen tilaamasi tuotteen yhteydessä ennen kuin lisäät sen ostoskoriin tai teet siitä varauksen Intersport-kauppaan. Intersportin tuotesivuilta löydät selvästi eri asiakasryhmille eritellyt vaatteiden kokotaulukot, mukaan lukien nuorten sekä pikkulasten omat kokotaulukot. Mikäli haluat ammattilaisen apua juuri sinulle oikean vaatekoon löytämisessä, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään henkilökohtaisesti lähimmässä Intersport-kaupassasi.