Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSETALE: Laukut ja reput - Katso tarjoukset!

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laukut ja reput
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta
  -48%
  3 väriä
  McKINLEY
  Finch CT 20 reppu - päiväreppu
  24.90 €
  12.90 €
  -43%
  3 väriä
  McKINLEY
  Skua VT 25 reppu - päiväreppu
  69.90 €
  39.90 €
  -46%
  1 väri
  CamelBak
  Octane 10l juoksureppu
  129.00 €
  69.90 €
  -33%
  1 väri
  McKINLEY
  Duffy Basic M II - varustekassi
  59.90 €
  39.90 €
  -26%
  4 väriä
  Osprey
  Apogee - päiväreppu
  94.90 €
  69.90 €
  -29%
  1 väri
  McKINLEY
  Duffy Basic L II - varustekassi
  69.90 €
  49.90 €
  -26%
  1 väri
  Osprey
  Aphelia - päiväreppu
  94.90 €
  69.90 €
  -20%
  2 väriä
  Osprey
  Katari 1.5 - miesten reppu
  49.90 €
  39.90 €
  3 väriä
  Osprey
  Talon 22 - miesten päiväreppu
  129.00 €
  109.00 €
  -20%
  1 väri
  McKINLEY
  Duffy Basic S II - varustekassi
  49.90 €
  39.90 €
  -20%
  1 väri
  Osprey
  Kitsuma 1.5 - naisten reppu
  49.90 €
  39.90 €
  -46%
  2 väriä
  CamelBak
  Octane 9l W juoksureppu
  129.00 €
  69.90 €

  Ale reput

  Hyvä reppu on käytännöllinen hankinta kaikille, joiden elämäntyyli on aktiivinen. Toisin kuin olalla kannettava laukku, repun painopiste asettuu niin, että painavinkin kuorma kulkee mukana selkää rasittamatta. Mikäli liikut kävellen, juosten tai pyöräillen, reppu on huomattavasti miellyttävämpi ja turvallisempi vaihtoehto olkalaukulle. Mikä parasta, reput ovat yleensä kooltaan kompakteja, mutta tilavia. Keskikokoiseen päiväreppuun mahtuu yleensä kaikki, mitä yhden päivän aikana tarvitsee. Jos mielessäsi on hyvä reppu-tarjous, ostoksille kannattaa muulloin kuin alkusyksyn suurimpana reppusesonkina. Laadukkaimmat ale-reput löytyvät yleensä retkeilyn ja urheilun erikoisliikkeistä. Olipa mielessäsi laukku ale-hintaan, urheilukassi ale-hintaan tai päiväreppu ale-hintaan, Intersportista löydät paljon mahtavia vaihtoehtoja.

  Miten valitaan parhaat ale-reput? Repun osto kannattaa aloittaa arvioimalla omaa käyttötarkoitusta: tuleeko reppu koulu- tai työkäyttöön, vapaa-aikaan, retkeilyyn vai esimerkiksi juoksuun? Useimpien reppujen tekniset ominaisuudet on yleensä räätälöity juuri käyttötarpeen mukaan. Esimerkiksi juoksureppujen selkäosiot ovat hengittävää verkkomateriaalia ja työkäyttöön tarkoitetuista repuista löytyy yleensä pehmustettu tietokonetasku. Oman tilantarpeen arvioiminen on myös tärkeää: liian suurta reppua on turha kannella ja liian pieneen reppuun ei mahdu kaikki tarvittava. Päiväreppujen tavallisimmat koot ovat 20–25 litraa, mutta pienempiä ja suurempiakin reppuja on tarjolla. Ostoksilla on myös hyvä kiinnittää huomioita repun materiaaliin. Runsaasti ulkona liikkuvan kannattaa valita vedenpitävällä materiaalilla varusteltu reppu.

  Mistä löytyvät parhaat ale-reput? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Olipa mielessäsi reppu, laukku tai varustekassi ale-hintaan, meiltä löydät paljon korkealaatuisia vaihtoehtoja. Onko haaveissasi adidas-reppu ale-hintaan tai Helly Hansen -putkikassi ale-hintaan? Suuresta valikoimastamme löydät kaikki suosikkimerkit! Intersportista löydät kattavan valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

  Paljonko laukut ja reput - ale tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Laukut ja reput - ale-kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laukut ja reput - ale tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance Vertical 70 L - varustekassi, Nike Heritage Gymsack ja McKINLEY London Dufflebag laukku - varustekassi sekä suosituin merkki on Peak Performance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laukut ja reput - ale tuotteet

  4.39/5

  Perustuu 66 arvosteluun