Sisältöön

ALE - Parhaat tarjoukset jopa -50%

Intersportin alesta löydät huippumerkkien tuotteita edullisin hinnoin. Tutustu tarjouksiin ja löydä suosikkisi!

Varaston tyhjennys Intersportista.

Ale kategoriat

Ale

Ale – mikä mahtava syy päivittää urheiluvaatteet ja varusteet ajan tasalle! Kuten jokainen intohimoinen liikkuja tietää, hyvien urheiluvaatteiden salaisuus piilee korkeassa laadussa. Mutta mistä laatu muodostuu? Laatu syntyy parhaista luonnonmateriaaleista ja taidokkaasti valmistetuista teknisistä materiaaleista. Nämä varmistavat, että olosi pysyy mukavana vauhdikkaissakin aktiviteeteissä – säällä kuin säällä. Korkea laatu selittääkin sen, että urheiluvaatteet-, -jalkineet ja -varusteet ovat yleensä hinnaltaan arvokkaampia. Mikäli etsit edullisempaa ratkaisua, kannattaa hyödyntää erilaiset alennusmyynnit, joita erilaiset verkkokaupat ja kivijalkaliikkeet tarjoavat sesongeittain. Jos malttia riittää, alennusmyynnistä voi löytää huippumerkkien arvokkaimpiakin tuotteita huomattavasti edullisemmin.

Ale – vaatteet

Alennusmyynti on käynnissä ja vaatekaappisi on päivittämisen tarpeessa – mikä onnenpäivä! Mutta millaisia vaatteita alennusmyynnistä kannattaa ostaa? Alennusmyynnit ovat yleensä pullollaan erilaisia tuotteita, joten ennen ostoksille suuntaamista on hyvä pohtia, millaisille vaatteille on eniten käyttöä. Ilman suunnitelmallisuutta, alennusmyynnistä tulee helposti poimittua turhia heräteostoksia. Jos et metsästä tiettyä tuotetta, kuten laskettelutakkia tai jalkapallokenkiä, keskity laadukkaisiin ja monikäyttöisiin perusvaatteisiin. Tekniset kuorivaatteet, mukavat vapaa-ajan vaatteet ja laadukkaat aluskerrastot ovat vaatteita, joille löytyy yleensä käyttöä lähes vuoden ympäri.

Ale – kengät

Haluatko löytää hyvät kengät edullisesti? Kengissä korkean laadun vaaliminen on ehdottoman tärkeää. Laadukkaat jalkineet säästävät pitkällä tähtäimellä sekä lompakkosi euroja että jalkojasi. Laadukkaat kengät ehkäisevät jalkojen virheasentoja ja säilyttävät muotonsa pidempään. Kun etsit jalkineita alennusmyynnistä, tähtäimeen kannattaa ottaa erityisesti arvokkaammat urheilukengät, kuten juoksu- ja ulkoilukengät. Vaikka hinta olisi houkutteleva, älä silti tee kompromisseja oikean koon tai mallin suhteen. Mieluummin kannattaa maksaa hieman enemmän, kuin kärvistellä huonosti istuvissa jalkineissa. Kun kengät ovat sopivat ja käyttötarkoitukseensa tarkoitetut, voit nauttia liikkumisesta täysillä.

Ale – varusteet

Alennusmyynti on urheiluvarusteiden aarreaitta! Monet urheiluvarusteet, kuten esimerkiksi laskettelu-, jääkiekko- ja pyöräilyvarusteet, ovat arvokkaita hankintoja. Jos kuitenkin kärsivällisyyttä riittää, urheiluvarusteet voi löytää edullisemmin alennusmyynneistä. Suosikkilajiisi kannattaakin yleensä valmistautua jo hyvissä ajoin ennen vilkkainta sesonkiaikaa. Esimerkiksi laskettelusuksia kannattaa alkaa vilkuilla jo loppusyksystä ja juoksumittaria talviaikaan ennen kevään juoksukautta. Mitä tulee kesän ja talven ykköslajien varusteisiin, kannattaa pitää silmällä myös välikausien alennuksia. Alkukesän ja loppusyksyn Mid Season Sale saattaa tarjota juuri etsimäsi varusteet muhkealla alehinnalla.

Intersport ale ja alennusmyynnit

Kun haluat löytää parhaat tarjoukset, Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Meiltä löydät paljon mahtavia löytöjä tunnetuilta huippumerkeiltä – valikoimasta löytyvät esimerkiksi adidas, Nike, Peak Performance, Helly Hansen, Haglöfs sekä Halti. Tarjoamme suuren valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee loistavia löytöjä!