Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetALE: Käsineet - Katso tarjoukset!

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Käsineet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Käsineet ale

  Koska Suomessa viileitä sääoloja riittää lähes jokaiselle vuodenajalle, käsineet ovat yksi käytännöllisimmistä asustehankinnoista, jota voit tehdä. Käsineiden päätehtävä on pitää kädet lämpiminä ja kuivina viileissä sääoloissa. Urheilullisessa käytössä hyvien käsineiden merkitys korostuu entisestään. Etsitpä sitten käsineitä vapaa-aikaan tai urheiluun, panosta aina kestävään ja laadukkaaseen materiaaliin. Jos haluat löytää hyvät käsineet edullisemmin, suuntaa ostoksille alennusmyynteihin. Jos mielessäsi on käsineet ale-hintaan, hyviä ostomahdollisuuksia on yleensä tarjolla sekä talven ja kesän suurissa alennusmyynneissä että välikausien alennusmyynneissä. Mikäli sinulla on etsinnöissä hanskat vaativampaan ulkoilu- tai urheilukäyttöön, suuntaa suosiolla urheilun erikoisliikkeeseen ostoksille. Esimerkiksi Intersportista löydät paljon huippulaadukkaita vaihtoehtoja.

  Miten valita itselle parhaat käsineet? Ostoksilla kannattaa aloittaa pohtimalla, etsitkö käsineitä vapaa-ajan käyttöön vai urheiluun? Vapaa-ajan käytössä näppärin valinta ovat yleensä lämpimistä luonnonmateriaaleista valmistetut sormikkaat ja rukkaset. Molemmista löytyy sekä kevyempiä että lämpimämpiä vaihtoehtoja eri vuodenaikoihin. Mikäli etsit sen sijaan käsineitä ulkoilu- tai urheilukäyttöön, tarvitset säänkestävät tekniset hanskat. Leudompiin välikausiin ja intensiivisiin lajeihin on tarjolla kevyempiä käsineitä, mutta vaativiin talvisäihin kannattaa valita vedenpitävät toppahanskat. Itselle sopivimmat hanskat löytyvät yleensä, kun tutustut oman lajin varustevalikoimaan. Esimerkiksi hiihtoon, pyöräilyyn, mailapeleihin ja retkeilyyn löytyvät omanlaisensa käsineet.

  Mistä löytyvät parhaat käsineet ale-hintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Olipa mielessäsi rukkaset ale-hintaan, sormikkaat ale-hintaan tai toppahanskat ale-hintaan, meiltä löydät kaikki laadukkaat hanskat. Suuresta merkkivalikoimasta löydät kaikki suosikit, kuten Ziener-sormikkaat ale-hintaan sekä Hestra-sormikkaat ale-hintaan. Intersportista löydät suuren valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

  Paljonko käsineet - ale tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Käsineet - ale-kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat käsineet - ale tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Kunnar Gloves Jr - nuorten sormikkaat, Musto Essential Sailing Long Finger Glove - lajihanskat ja Musto Essential Sailing Short Finger Glove - lajihanskat sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: käsineet - ale tuotteet

  4.5/5

  Perustuu 2 arvosteluun