Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Käsineet ale

Koska Suomessa viileitä sääoloja riittää lähes jokaiselle vuodenajalle, käsineet ovat yksi käytännöllisimmistä asustehankinnoista, jota voit tehdä. Käsineiden päätehtävä on pitää kädet lämpiminä ja kuivina viileissä sääoloissa. Urheilullisessa käytössä hyvien käsineiden merkitys korostuu entisestään. Etsitpä sitten käsineitä vapaa-aikaan tai urheiluun, panosta aina kestävään ja laadukkaaseen materiaaliin. Jos haluat löytää hyvät käsineet edullisemmin, suuntaa ostoksille alennusmyynteihin. Jos mielessäsi on käsineet ale-hintaan, hyviä ostomahdollisuuksia on yleensä tarjolla sekä talven ja kesän suurissa alennusmyynneissä että välikausien alennusmyynneissä. Mikäli sinulla on etsinnöissä hanskat vaativampaan ulkoilu- tai urheilukäyttöön, suuntaa suosiolla urheilun erikoisliikkeeseen ostoksille. Esimerkiksi Intersportista löydät paljon huippulaadukkaita vaihtoehtoja.

Miten valita itselle parhaat käsineet? Ostoksilla kannattaa aloittaa pohtimalla, etsitkö käsineitä vapaa-ajan käyttöön vai urheiluun? Vapaa-ajan käytössä näppärin valinta ovat yleensä lämpimistä luonnonmateriaaleista valmistetut sormikkaat ja rukkaset. Molemmista löytyy sekä kevyempiä että lämpimämpiä vaihtoehtoja eri vuodenaikoihin. Mikäli etsit sen sijaan käsineitä ulkoilu- tai urheilukäyttöön, tarvitset säänkestävät tekniset hanskat. Leudompiin välikausiin ja intensiivisiin lajeihin on tarjolla kevyempiä käsineitä, mutta vaativiin talvisäihin kannattaa valita vedenpitävät toppahanskat. Itselle sopivimmat hanskat löytyvät yleensä, kun tutustut oman lajin varustevalikoimaan. Esimerkiksi hiihtoon, pyöräilyyn, mailapeleihin ja retkeilyyn löytyvät omanlaisensa käsineet.

Mistä löytyvät parhaat käsineet ale-hintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Olipa mielessäsi rukkaset ale-hintaan, sormikkaat ale-hintaan tai toppahanskat ale-hintaan, meiltä löydät kaikki laadukkaat hanskat. Suuresta merkkivalikoimasta löydät kaikki suosikit, kuten Ziener-sormikkaat ale-hintaan sekä Hestra-sormikkaat ale-hintaan. Intersportista löydät suuren valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

Paljonko käsineet - ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat käsineet - ale -kategorian tuotteet saat hintaan 5.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 60.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat käsineet - ale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Reima Heippa Heijastavat Sormikkaat Jr, Pearl Izumi Quest Gel Gloves W - naisten käsine ja Pearl Izumi Quest Gel Gloves M - miesten käsine sekä suosituin merkki on Reima.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: käsineet - ale tuotteet

4.33/5

Perustuu 6 arvosteluun