Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Käsineet ale

Koska Suomessa viileitä sääoloja riittää lähes jokaiselle vuodenajalle, käsineet ovat yksi käytännöllisimmistä asustehankinnoista, jota voit tehdä. Käsineiden päätehtävä on pitää kädet lämpiminä ja kuivina viileissä sääoloissa. Urheilullisessa käytössä hyvien käsineiden merkitys korostuu entisestään. Etsitpä sitten käsineitä vapaa-aikaan tai urheiluun, panosta aina kestävään ja laadukkaaseen materiaaliin. Jos haluat löytää hyvät käsineet edullisemmin, suuntaa ostoksille alennusmyynteihin. Jos mielessäsi on käsineet ale-hintaan, hyviä ostomahdollisuuksia on yleensä tarjolla sekä talven ja kesän suurissa alennusmyynneissä että välikausien alennusmyynneissä. Mikäli sinulla on etsinnöissä hanskat vaativampaan ulkoilu- tai urheilukäyttöön, suuntaa suosiolla urheilun erikoisliikkeeseen ostoksille. Esimerkiksi Intersportista löydät paljon huippulaadukkaita vaihtoehtoja.

Miten valita itselle parhaat käsineet? Ostoksilla kannattaa aloittaa pohtimalla, etsitkö käsineitä vapaa-ajan käyttöön vai urheiluun? Vapaa-ajan käytössä näppärin valinta ovat yleensä lämpimistä luonnonmateriaaleista valmistetut sormikkaat ja rukkaset. Molemmista löytyy sekä kevyempiä että lämpimämpiä vaihtoehtoja eri vuodenaikoihin. Mikäli etsit sen sijaan käsineitä ulkoilu- tai urheilukäyttöön, tarvitset säänkestävät tekniset hanskat. Leudompiin välikausiin ja intensiivisiin lajeihin on tarjolla kevyempiä käsineitä, mutta vaativiin talvisäihin kannattaa valita vedenpitävät toppahanskat. Itselle sopivimmat hanskat löytyvät yleensä, kun tutustut oman lajin varustevalikoimaan. Esimerkiksi hiihtoon, pyöräilyyn, mailapeleihin ja retkeilyyn löytyvät omanlaisensa käsineet.

Mistä löytyvät parhaat käsineet ale-hintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Olipa mielessäsi rukkaset ale-hintaan, sormikkaat ale-hintaan tai toppahanskat ale-hintaan, meiltä löydät kaikki laadukkaat hanskat. Suuresta merkkivalikoimasta löydät kaikki suosikit, kuten Ziener-sormikkaat ale-hintaan sekä Hestra-sormikkaat ale-hintaan. Intersportista löydät suuren valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

Paljonko käsineet - ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat käsineet - ale -kategorian tuotteet saat hintaan 6.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat käsineet - ale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Musto Performance Short Finger Glove - lajihanskat, The North Face Etip Recycled Glove - miesten sormikkaat ja Shimano W Light Thermal Gloves - naisten sormikkaat sekä suosituin merkki on Musto.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: käsineet - ale tuotteet

4.58/5

Perustuu 12 arvosteluun