Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Hiihtosukset ale

Hiihto on talvilajien ajaton klassikko. Hyvät varusteet ovat hiihdossa avainroolissa – niistä tärkeimmät ovat luonnollisesti itse sukset. Kun sukset ovat omaan hiihtotyyliin sopivat ja olosuhteiden mukaan huolletut, hiihtäminen on sujuvaa ja nautinnollista. Laadukkaat sukset ovat arvokas hankinta, mutta oikein huollettuina niiden käyttöikä säilyy moitteettomana useitakin vuosia. Nokkelin hankkii kuitenkin sukset alennusmyynnistä edullisempaan hintaan. Parhaat hiihtosukset ale-hintaan löytyvät yleensä alkukeväällä ja loppusyksyllä, mutta myös talven suurimpana hiihtosesonkina on mahdollista löytää tarjous-sukset. Parhaat hiihtosukset tarjoushintaan löytyvät lähes poikkeuksetta urheilun erikoisliikkeistä. Olipa mielessäsi murtomaasukset ale-hintaan, hiihtosauvat ale-hintaan tai hiihtovarusteet ale-hintaan, Intersportista löydät etsimäsi.

Miten valitaan itselle sopivat hiihtosukset? Maastosuksia ostaessa eteen tulee useampi valintakysymys – näistä tärkeimmät ovat suksien tyyppi, pituus ja jäykkyys. Sukset jaetaan eri hiihtotyylien mukaan perinteisiin suksiin, luistelusuksiin ja pitopohjasuksiin. Aloittelijat ja perinteiseen hiihtotyyliin mieltyneet kuntoilijat pärjäävät yleensä hyvin perinteisillä suksilla. Vapaalla tyylillä hiihtävät käyttävät sen sijaan luistelusuksia. Pitopohjasuksia löytyy sekä perinteiseen että vapaaseen hiihtotyyliin. Pitopohjasukset eivät tarvitse pitovoitelua, joten ne sopivat helppohoitoisia suksia etsivälle hiihtäjälle. Suksien pituutta valitessa kannattaa turvautua valmiisiin kokotaulukoihin tai asiantuntevan myyjän apuun. Sopiva jäykkyys on helppo selvittää paperitestillä, jossa lattian ja suksen väliin laitetaan paperi. Jäykkyys on sopiva, kun paperi liikkuu noin 60 cm alueella painon ollessa molemmilla jaloilla.

Mistä löytyvät parhaat hiihtosukset ale-hintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Olipa mielessäsi luistelusukset, pitopohjasukset tai perinteisen murtomaasukset ale-hintaan, meiltä löydät paljon vaihtoehtoja. Suuresta merkkivalikoimasta löydät kaikki suosikit, kuten Atomic-sukset, Fischer-sukset ja Salomon-sukset. Intersportista löydät kattavan valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

Paljonko hiihto - ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hiihto - ale -kategorian tuotteet saat hintaan 11.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 449.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 83 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hiihto - ale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Devold Lauparen Merino 190 Long Johns M - alushousut, Halti Avion Set JR - aluskerrasto ja Halti Avion Windy light Pants M - aluskerrastohousut sekä suosituin merkki on Devold.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hiihto - ale tuotteet

4.5/5

Perustuu 117 arvosteluun