Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Laskettelusukset ale

Laskettelu on yksi talven hauskimmista aktiviteeteista. Kunhan varusteet ovat laskijalle sopivat ja asianmukaisesti hoidetut, laskettelu on mukavaa ja turvallista. Sukset ovat jokaisen laskettelijan tärkein varuste – ne kannattaakin valita huolellisesti oman laskutyylin, ruumiinrakenteen ja taitotason mukaan. Laskettelusuksien hinnat saattavat vaihdella paljonkin, mikä selittyy suksien erilaisilla laaduilla ja teknisillä ominaisuuksilla. Jos haluat löytää laadukkaat laskettelusukset ale-hintaan, ne kannattaa poimia loppusyksyn tai alkukevään alennusmyynneistä. Parhaat laskettelusukset ale-hintaan löytyvät yleensä urheiluvälineitä myyvistä erikoisliikkeistä. Esimerkiksi Intersportista löydät paljon hyviä vaihtoehtoja – olipa mielessäsi sukset ale-hintaan, laskettelumonot ale-hintaan, kypärä ale-hintaan.

Millaiset laskettelusukset ovat sinulle sopivimmat? Kun valitset laskettelusuksia, sinun tulee valita suksityyppi, suksien pituus ja jäykkyys. Suksityyppi valitaan oman taitotason ja laskutyylin mukaan. Mikäli lasket pitkälti huolletuissa rinteissä, sinulle sopivimmat suksimallit ovat rocker, camber ja näiden kahden yhdistelmämalli. Mikäli nautit temppuilusta, ylöspäin kaartuvat ja pehmeäreunaiset twintip-sukset ovat sinulle paras valinta. Jos olet sen sijaan jo kokeneempi laskija ja lasket myös luonnonmaastoissa, valitse all mountain- tai backcountry-sukset. Laskettelusuksien pituus valitaan oman pituuden ja taitotason mukaan, mutta keksimäärin ne ovat sopivat, kun sukset ylettyvät pystysuunnassa noin silmien korkeudelle. Mitä tulee jäykkyyteen, joustavammat sukset ovat yleensä helpommin hallittavat. Jäykemmät sukset sopivat sen sijaan paremmin niille, jotka nauttivat kovemmasta vauhdista.

Mistä löytyvät parhaat laskettelusukset ale-hintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi lasketteluun hyvällä hinnalla.  Olipa mielessäsi Salomon-monot ale-hintaan, Salomon-kypärä ale-hintaan, Salomon-laskettelusukset ale-hintaan tai Hestra-rukkaset ale-hintaan, suuresta merkkivalikoimastamme löydät kaikki suosikit. Intersportista löydät suuren valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.