Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuSalibandymaila ale

Salibandy on laji, jossa pääsee nauttimaan vauhdista ja dynaamisesta tiimihengestä. Salibandy, eli tuttavallisemmin ”sähly” on varsinkin Suomessa hyvin suosittu laji, joka vetoaa kaikenikäisiin urheilun ystäviin. Salibandypelaajan tärkein varuste ehdottomasti salibandymaila, jolla pelaaja kuljettaa, syöttää ja torjuu. Salibandymailojen hinnoissa on saattaa olla suuriakin eroja, sillä mailojen tasot ja laatu vaihtelevat. Parhaat mailat löytyvätkin yleensä tunnettujen salibandymerkkien valikoimista. Mikäli mielessäsi on hyvä salibandymaila ale-hintaan, ostoksille kannattaa suunnata urheiluvälineisiin erikoistuneeseen kauppaan. Jos sinulla on haussa hyvä salibandymaila-tarjous, ostomahdollisuuksia on yleensä tarjolla vuoden ympäri erilaisissa alennusmyynneissä. Esimerkiksi Intersportista löydät suuren valikoiman salibandymailoja hyvään hintaan.

Miten salibandymaila valitaan? Salibandymailan valinnassa on huomioitava pelaajan pituus, pelityyli ja taitotaso. Tärkeimmät valintakysymyksen ovat mailan pituus, jäykkyys ja lapa. Ennen näitä pitää kuitenkin valita omaan tasoon sopiva mailamalli sekä mailan kätisyys. Aloittelijalle riittää yleensä hyvä perusmaila, mutta aktiivitasolla pelaavien kannattaa panostaa kevyempään ja kestävämpään mailaan. Kätisyys valitaan sen mukaan, kumpi käsi jää alimmaiseksi, kun mailasta pidetään kiinni molemmilla käsillä. Mailan pituus löytyy helpoiten valmiiden kokotaulukkojen avulla. Mitä tulee mailan jäykkyyteen, muista, että jäykemmät mailat sopivat niille, joilta löytyy voimaa omasta takaa. Joustavammilla mailalla lyönteihin on helpompi saada enemmän voimaa. Mailan lapoja löytyy sen sijaan pehmeitä, normaaleja ja kovia. Itselle sopivin lapa valitaan oman pelityylin ja mieltymyksen mukaan.

Mistä löytyy paras salibandymaila ale-hintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Meiltä löydät sekä salibandymailat että salibandyvarusteet ale-hintaan. Suuresta merkkivalikoimasta löydät kaikki suosikit, kuten korkealaatuiset Exel-mailat, Oxdog-mailat ja Fat Pipe -mailat. Intersportista löydät kattavan valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

Paljonko salibandy - ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat salibandy - ale -kategorian tuotteet saat hintaan 1.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 239.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 140 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat salibandy - ale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Tenaz V Jr - nuorten sisäpelikengät, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo ja Fat Pipe Raw Concept 27 Jab FH2 - salibandymaila sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: salibandy - ale tuotteet

4.83/5

Perustuu 6 arvosteluun