Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetALE: Salibandy - Katso tarjoukset!

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandy
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Salibandymaila ale

  Salibandy on laji, jossa pääsee nauttimaan vauhdista ja dynaamisesta tiimihengestä. Salibandy, eli tuttavallisemmin ”sähly” on varsinkin Suomessa hyvin suosittu laji, joka vetoaa kaikenikäisiin urheilun ystäviin. Salibandypelaajan tärkein varuste ehdottomasti salibandymaila, jolla pelaaja kuljettaa, syöttää ja torjuu. Salibandymailojen hinnoissa on saattaa olla suuriakin eroja, sillä mailojen tasot ja laatu vaihtelevat. Parhaat mailat löytyvätkin yleensä tunnettujen salibandymerkkien valikoimista. Mikäli mielessäsi on hyvä salibandymaila ale-hintaan, ostoksille kannattaa suunnata urheiluvälineisiin erikoistuneeseen kauppaan. Jos sinulla on haussa hyvä salibandymaila-tarjous, ostomahdollisuuksia on yleensä tarjolla vuoden ympäri erilaisissa alennusmyynneissä. Esimerkiksi Intersportista löydät suuren valikoiman salibandymailoja hyvään hintaan.

  Miten salibandymaila valitaan? Salibandymailan valinnassa on huomioitava pelaajan pituus, pelityyli ja taitotaso. Tärkeimmät valintakysymyksen ovat mailan pituus, jäykkyys ja lapa. Ennen näitä pitää kuitenkin valita omaan tasoon sopiva mailamalli sekä mailan kätisyys. Aloittelijalle riittää yleensä hyvä perusmaila, mutta aktiivitasolla pelaavien kannattaa panostaa kevyempään ja kestävämpään mailaan. Kätisyys valitaan sen mukaan, kumpi käsi jää alimmaiseksi, kun mailasta pidetään kiinni molemmilla käsillä. Mailan pituus löytyy helpoiten valmiiden kokotaulukkojen avulla. Mitä tulee mailan jäykkyyteen, muista, että jäykemmät mailat sopivat niille, joilta löytyy voimaa omasta takaa. Joustavammilla mailalla lyönteihin on helpompi saada enemmän voimaa. Mailan lapoja löytyy sen sijaan pehmeitä, normaaleja ja kovia. Itselle sopivin lapa valitaan oman pelityylin ja mieltymyksen mukaan.

  Mistä löytyy paras salibandymaila ale-hintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Meiltä löydät sekä salibandymailat että salibandyvarusteet ale-hintaan. Suuresta merkkivalikoimasta löydät kaikki suosikit, kuten korkealaatuiset Exel-mailat, Oxdog-mailat ja Fat Pipe -mailat. Intersportista löydät kattavan valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

  Paljonko salibandy - ale tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Salibandy - ale-kategorian tuotteet saat hintaan 1.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 109 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandy - ale tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Auriz V Jr - nuorten sisäpelikengät, adidas Forcebounce M - miesten sisäpelikengät ja Puma Explode 1 - sisäpelikengät sekä suosituin merkki on Puma.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: salibandy - ale tuotteet

  4/5

  Perustuu 6 arvosteluun