Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Salibandy
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Tuotekategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (62)
  62 / 62 tuotetta
  -29%
  2 väriä
  adidas
  Ligra 7 W - naisten sisäpelikengät
  70.00 €
  49.90 €
  -29%
  2 väriä
  adidas
  Ligra 7 M - miesten sisäpelikengät
  70.00 €
  49.90 €
  1 väri
  Fat Pipe
  Pallokassi
  34.90 €

  Salibandymaila ale

  Salibandy on laji, jossa pääsee nauttimaan vauhdista ja dynaamisesta tiimihengestä. Salibandy, eli tuttavallisemmin ”sähly” on varsinkin Suomessa hyvin suosittu laji, joka vetoaa kaikenikäisiin urheilun ystäviin. Salibandypelaajan tärkein varuste ehdottomasti salibandymaila, jolla pelaaja kuljettaa, syöttää ja torjuu. Salibandymailojen hinnoissa on saattaa olla suuriakin eroja, sillä mailojen tasot ja laatu vaihtelevat. Parhaat mailat löytyvätkin yleensä tunnettujen salibandymerkkien valikoimista. Mikäli mielessäsi on hyvä salibandymaila ale-hintaan, ostoksille kannattaa suunnata urheiluvälineisiin erikoistuneeseen kauppaan. Jos sinulla on haussa hyvä salibandymaila-tarjous, ostomahdollisuuksia on yleensä tarjolla vuoden ympäri erilaisissa alennusmyynneissä. Esimerkiksi Intersportista löydät suuren valikoiman salibandymailoja hyvään hintaan.

  Miten salibandymaila valitaan? Salibandymailan valinnassa on huomioitava pelaajan pituus, pelityyli ja taitotaso. Tärkeimmät valintakysymyksen ovat mailan pituus, jäykkyys ja lapa. Ennen näitä pitää kuitenkin valita omaan tasoon sopiva mailamalli sekä mailan kätisyys. Aloittelijalle riittää yleensä hyvä perusmaila, mutta aktiivitasolla pelaavien kannattaa panostaa kevyempään ja kestävämpään mailaan. Kätisyys valitaan sen mukaan, kumpi käsi jää alimmaiseksi, kun mailasta pidetään kiinni molemmilla käsillä. Mailan pituus löytyy helpoiten valmiiden kokotaulukkojen avulla. Mitä tulee mailan jäykkyyteen, muista, että jäykemmät mailat sopivat niille, joilta löytyy voimaa omasta takaa. Joustavammilla mailalla lyönteihin on helpompi saada enemmän voimaa. Mailan lapoja löytyy sen sijaan pehmeitä, normaaleja ja kovia. Itselle sopivin lapa valitaan oman pelityylin ja mieltymyksen mukaan.

  Mistä löytyy paras salibandymaila ale-hintaan? Intersport ale tarjoaa etsimäsi! Meiltä löydät sekä salibandymailat että salibandyvarusteet ale-hintaan. Suuresta merkkivalikoimasta löydät kaikki suosikit, kuten korkealaatuiset Exel-mailat, Oxdog-mailat ja Fat Pipe -mailat. Intersportista löydät kattavan valikoiman tarjoushintaisia vaatteita, jalkineita ja varusteita urheiluun, ulkoilun ja vapaa-ajan viettoon. Edullisia ostoksia voit tehdä helposti joko lähimmässä Intersport-kaupassasi tai verkkokaupassamme. Kaupoissa apunasi ovat lisäksi asiantuntevat ja lajitietoiset myyjämme. Tutustu tarjouksiin ja tee löytöjä!

  Paljonko salibandy - ale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat salibandy - ale -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 149.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 62 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salibandy - ale -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Ligra 7 Jr - nuorten sisäpelikengät, adidas Ligra 7 M - miesten sisäpelikengät ja adidas Court Stabil Jr - nuorten sisäpelikengät sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: salibandy - ale tuotteet

  4.6/5

  Perustuu 10 arvosteluun