Sisältöön

Anorakit

Tyylikäs anorakki sopii sekä ulkoiluun että kaupungille

Anorakki on tyylikäs takki niin kevään lämpeneviin säihin kuin syksykeleillekin. Anorakkimalliset takit puetaan ylle pään yli ja niiden simppeli sekä ajaton siluetti on ollut suosiossa jo monien vuosien ajan. Tyyliltään anorakki sopii hyvin niin kaupungille kuin metsäänkin. Anorakit ovat yleensä myös varustettu veden- ja tuulenpitävillä ominaisuuksilla, joten ne sopivat monenlaisiin sääolosuhteisiin.

Anorakit ympärivuotiseen käyttöön

Intersportin valikoimasta löydät varmasti anorakin, joka sopii sekä tyyliisi että haluamaasi käyttötarkoitukseen. Valikoimastamme löytyy tyylikkäitä vapaa-ajan anorakkeja kuin myös laadukkaita anorakkimallisia kuoritakkeja niin vaellukselle kuin muuhun ulkoiluunkin. Värimaailmassa on valinnanvaraa kirkkaan keväisistä väreistä neutraaleihin vaihtoehtoihin minimalistisemman tyylin ystävälle. Takkia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota takin materiaaleihin omaa käyttötarkoitustasi ajatellen. Anorakkimallisista takeista löytyykin hyvin esimerkiksi vedenkestäviä kuoritakkeja. Retkeilyanorakkia etsiessä hyvä vaihtoehto voi olla vaikka korkealaatuinen Fjällräven, ja tyyliä painottaessa esimerkiksi Didriksons tai Röhnisch voivat olla hyviä vaihtoehtoja. Anorakit sopivat hyvin myös hiihtoon, ja esimerkiksi Swixiltä löytyykin muutamia hiihtoa varten suunniteltuja anorakkimallisia takkeja. Myös Rukan klassiset anorakit ihastuttavat nostalgisuudellaan.

Anorakit miehille ja naisille Intersportin valikoimasta

Intersportin valikoimasta löydät anorakit niin naisille, miehille kuin lapsillekin nopealla toimituksella. Halutessasi voit myös tilata tuotteen suoraan lähimpään Intersport-kauppaan, tai ostaa tuotteen suoraan kaupasta. Asiantunteva henkilöstömme osaa varmasti auttaa oikean tuotteen etsinnässä. Tutustu myös Intersportin muihin ulkoiluvaatteisiin, kuten takkeihin, housuihin ja ulkoilukenkiin.

Paljonko anorakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat anorakit -kategorian tuotteet saat hintaan 28.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 330.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat anorakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fjällräven Vardag Anorak W - anorakki, Rukka Pekkari Anorak UX - anorakki ja Didriksons Thyra Jacket W - anorakki sekä suosituin merkki on Fjällräven.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: anorakit

4.67/5

Perustuu 49 arvosteluun