Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Ulkoilukengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (233)
  233 / 233 tuotetta

  Ulkoilukengät kategoriat

  Ulkoilukengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Ulkoilukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Halti Lynx Mid DX Spike - nastakengät, Icebug Muurame3 W BUGrip - nastakengät ja Salomon X-Render GTX M - kävelykengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Rock Jr - saapas, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 319.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko ulkoilukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat ulkoilukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 319.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 233 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ulkoilukengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Lynx Mid DX Spike - nastakengät, Icebug Muurame3 W BUGrip - nastakengät ja Salomon X-Render GTX M - kävelykengät sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: ulkoilukengät

  4.47/5

  Perustuu 639 arvosteluun