Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Bucket hat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Bucket hat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Bucket-hattu

  Bucket hat eli suomennettuna ämpärihattu, kutsutaan myös kalastajanhatuksi tai hellehatuksi. Bucket-hattu sopii moneen säähän antamaan suojaa, minkä lisäksi se on osa nykypäivän kuumaa trendiä. Bucket-hattujen historia ylettyy 1900-luvulle, jolloin maanviljelijät ja kalastajat käyttivät kyseistä hattua suojautuakseen auringolta ja sateelta. Myöhemmin bucket-hattu on tullut osaksi high-end muotia ja rap-kulttuuria. Viime vuosina bucket-hattu on ollut vahvasti mukana muotiviikoilla niin mallien kuin vierailijoidenkin pukeutumisessa. Toisaalta se on myös vahvistanut paikkaansa katumuotipukeutumisessa. Vaikka bucket-hattu on osa tämän hetken muotia, on se myös käytännöllinen ja sopii mainiosti esimerkiksi retkeilyyn ja kalastukseen.

  Bucket-hattu on käytännöllinen hattu eri sääolosuhteisiin. Lierinsä ansiosta se antaa mainion suojan niin kuumina hellepäivinä kuin sateisinakin päivinä. Lisäksi hattu on tyylikäs ja sopii osaksi monenlaista pukeutumista.

  Intersportin laajasta hattuvalikoimasta löydät myös tyylikkäät ja käytännölliset bucket-hatut. Tutustu myös muuhun päähinevalikoimaan, kuten lippiksiin, pipoihin ja huiveihin. Päähinevalikoimastamme löydät kaikki tämän hetken suosituimmat merkit kuten Adidas, Nike, New Era ja Upfront. Jos tarvitset apua sopivan päähineen etsimisessä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään.

  Paljonko bucket hat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat bucket hat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat bucket hat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Upfront Mini Organic Bucket Hat - bucket hattu, Buff Sun bucket hat - bucket hattu ja Reima Biitsi Aurinkohattu - bucket hattu sekä suosituin merkki on Upfront.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: bucket hat

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun