Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Bucket hat

Bucket-hattu

Bucket hat eli suomennettuna ämpärihattu, kutsutaan myös kalastajanhatuksi tai hellehatuksi. Bucket-hattu sopii moneen säähän antamaan suojaa, minkä lisäksi se on osa nykypäivän kuumaa trendiä. Bucket-hattujen historia ylettyy 1900-luvulle, jolloin maanviljelijät ja kalastajat käyttivät kyseistä hattua suojautuakseen auringolta ja sateelta. Myöhemmin bucket-hattu on tullut osaksi high-end muotia ja rap-kulttuuria. Viime vuosina bucket-hattu on ollut vahvasti mukana muotiviikoilla niin mallien kuin vierailijoidenkin pukeutumisessa. Toisaalta se on myös vahvistanut paikkaansa katumuotipukeutumisessa. Vaikka bucket-hattu on osa tämän hetken muotia, on se myös käytännöllinen ja sopii mainiosti esimerkiksi retkeilyyn ja kalastukseen.

Bucket-hattu on käytännöllinen hattu eri sääolosuhteisiin. Lierinsä ansiosta se antaa mainion suojan niin kuumina hellepäivinä kuin sateisinakin päivinä. Lisäksi hattu on tyylikäs ja sopii osaksi monenlaista pukeutumista.

Intersportin laajasta hattuvalikoimasta löydät myös tyylikkäät ja käytännölliset bucket-hatut. Tutustu myös muuhun päähinevalikoimaan, kuten lippiksiin, pipoihin ja huiveihin. Päähinevalikoimastamme löydät kaikki tämän hetken suosituimmat merkit kuten Adidas, Nike, New Era ja Upfront. Jos tarvitset apua sopivan päähineen etsimisessä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään.

Paljonko bucket hat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat bucket hat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 16 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat bucket hat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Puffy Hood - bucket hattu, Röhnisch Bucket Hat - bucket hattu ja Jack Wolfskin Mesh Hat - bucket hattu sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: bucket hat

4.33/5

Perustuu 3 arvosteluun