Sisältöön

Lippikset

Lippikset

Lippis on urheilumuodin ja katumuodin klassikko, joka suojaa ja tuo tyylisi ripauksen asennetta. Lippis suojaa päätä ja kasvoja kirkkailta auringonsäteiltä. Se suojelee myös silmiä häikäiseviltä auringonsäteiltä ja pitää näkökentän kirkkaana. Lippalakki onkin siksi korvaamaton varuste esimerkiksi juoksulenkille, tenniskentälle tai golfkentälle aurinkoisena päivänä. Tuulisena päivänä lippis pitää myös vipattavan poninhännän aisoissa. Lippis on ennen kaikkea suojaava asuste, mutta myös täydellinen tapa tuoda reipasta sporttihenkeä ja rentoutta tyyliin kuin tyyliin. Lippis sopiikin urheilullisen käytön lisäksi myös loistavasti täydentämään rentoa vapaa-ajan tyyliä. Millainen lippis sinun tyylisi sopii parhaiten – klassinen baseball-lippis, nostalginen snapback-lippis vai hauska trucker-lippis?

Millaisen lippiksen sinä haluat löytää? Lippistä valitessa kannattaa pohtia, millaisissa tilanteissa yleensä sitä käyttäisit. Vapaa-ajan käyttöön voit huoletta valita minkä tahansa lippiksen, mutta urheilulliseen käyttöön tulevaa lippalakkia valitessa kannattaa huomioida lakin materiaali, rakenne ja yksityiskodat. Rento baseball-lippis on tyylikäs, mutta ei välttämättä ole optimaalisin valinta esimerkiksi nopeatempoiseen juoksuun tai tennikseen. Jos etsit lippistä vauhdikkaaseen lajiin, kannattaa valita napakasti istuva flexfit-lippis, joka pysyy päässäsi tuulisessakin säässä ja vauhdikkaassakin menossa. Aktiiviseen käyttöön on suositeltavaa valita myös hengittävästä materiaalista valmistettu lippis, joka siirtää ylimääräisen hien pois iholta. Suomen vaihteleviin sääoloihin soveltuu hyvin myös säänkestävällä materiaalilla varusteltu lippis, joka suojaa tehokkaasti sateelta ja äkillisiltä tuulenpuuskilta.

Etsitkö tyylikästä lippistä urheiluun tai rentoon vapaa-ajan tyyliin? Intersportin suuresta valikoimasta löydät paljon trendikkäitä lippiksiä molempiin käyttötarkoituksiin. Flexfit-lippikset, snapback-lippikset, juoksulippikset ja NHL-lippikset – meiltä löydät ne kaikki. Suuresta valikoimastamme löydät naisten lippikset, miesten lippikset ja lasten lippikset aina kunkin sesongin tyylikkäimmissä väreissä ja kuoseissa. Suuresata valikoimastamme kaikki parhaat merkit – Intersportista löydät esimerkiksi trendikkäät New Era-lippikset ja Vans-lippikset. Jos etsit tiettyä väriä, mallia ja tai merkkiä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa lippis netistä tai osta se lähimmästä Intersport-kaupasta. Hanki asusteiden lisäksi myös vaatteet ja jalkineet urheiluun ja vapaa-aikaan. Katso esimerkiksi naisten vaatteet, naisten kengät, miesten vaatteet ja miesten kengät.

Paljonko lippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat lippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 101 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat lippikset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Baseball Cap - lippis, The North Face Recycled 66 Classic Cap - lippis ja Nike Sportswear H86 Futura - lippis sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: lippikset

4.31/5

Perustuu 72 arvosteluun