Sisältöön

Hybriditakit

Hybriditakki, hybriditakit

Mikä on hybriditakki? Hybriditakki on monipuolinen kylmien säiden urheilutakki, joka on nimensä mukaan kahden erilaisen takkimateriaalin yhdistelmä. Hybriditakkien etuosa ja selkäosa ovat tuulta- ja kosteutta hylkivää materiaalia, jonka toppauksen yleisimpiä materiaaleja ovat untuva- ja keinokuitutäyte. Hybriditakin hihat, kainalot ja sivut ovat sen sijaan joustavampaa ja hengittävämpää materiaalia. Hybriditakin edut piilevätkin juuri sen monipuolisessa materiaaliyhdistelmässä. Suojaavan toppauksen ja hengittävien sivupalkkien yhdistelmä varmistaa, että hybriditakki lämmittää ja kuivuu nopeasti. Koska sivupalkit joustavat, hybriditakissa on myös helppo ja mukava liikkua.

Millaiseen käyttöön hybriditakit sopivat parhaiten? Loistavien teknisten ominaisuuksiensa vuoksi hybriditakki on täydellinen valinta kylmien säiden urheiluharrastuksiin ja ulkoiluun. Koska takki on lämmin, säänkestävä ja hengittävä, se on oivallinen valinta esimerkiksi talvijuoksuun, hiihtoon tai muihin kylmien säiden intensiivisiin lajeihin. Kevyellä toppauksella varusteltu hybriditakki sopii hyvin myös loppusyksyn ja alkukevään ulkoilu- ja vapaa-ajan takiksi. Koska hybriditakki on miellyttävän ohut ja kevyt, sen voi pukea myös toisen takin alle lämpöä eristäväksi välikerrokseksi. Lämmin välikerros on hyvä ratkaisu kaikkein kylmimpien säiden pitkäkestoisiin ulkoilu- ja urheiluhetkiin. Kuoritakin alle voi pukea hybriditakin, kun edessä on esimerkiksi koko päivän kestävä hiihtoretki tai vaellus.

Haaveissa kevyt talvitakki ulkona liikkumiseen? Intersportin suuresta valikoimasta löydät etsimäsi. Löydät meiltä kaikki parhaat hybriditakit ulkoiluun, urheiluun ja vapaa-aikaan. Valikoimasta löydät kaikki parhaat merkit, kuten huippulaadukkaat Peak Performance -hybriditakit. Löydät valikoimasta runsaasti erilaisia malleja ja tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Kun haluat löytää juuri sinulle optimaalisen takkimallin, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Tilaa hybriditakki netistä tai tutustu laajaan valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos pidät ulkona liikkumisesta, muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet. Katso esimerkiksi alusasut, pipot, talvikengät ja käsineet.

Paljonko hybriditakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat hybriditakit -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 289.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 65 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat hybriditakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance W Down Hybrid Hood Jacket - hybriditakki, McKINLEY Reisa Hybrid Jacket W - hybriditakki ja Haglöfs Hybrid Insulation Hood Men - hybriditakki sekä suosituin merkki on Peak Performance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: hybriditakit

4.5/5

Perustuu 109 arvosteluun