Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETTyösuhdepyörä jopa ilmaiseksi? Näin saat edun

Tiesitkö, että työsuhdepyörä on täysin verovapaa työsuhde-etu 1200 euroon asti? On siis halvempaa liisata uusi polkupyörä kuin ostaa se, kun kustannukset jäävät tämän alle. Hanki näillä ohjeilla polkupyöräetu itsellesi!

Polkupyöräetu on verovapaata tuloa

Työsuhdepyörä on leasingsopimuksella hankittu tai työnantajan muuten järjestämä polkupyörä tai sähköpyörä. Siitä saatu veroetu on nimeltään polkupyöräetu. Työsuhdepyörä toimii siis samaan tapaan kuin työsuhdeauto, mutta pyörän kustannukset ovat paljon pienemmät kuin auton. Lisäksi työmatkapyöräily kohottaa kuntoa ja on ekologinen vaihtoehto työmatkojen taittamiseen.

Työnantaja vähentää työsuhdepyörän kustannukset palkasta tai tarjoaa sen etuna palkan päälle. Voit siis parhaassa tapauksessa saada käyttöösi laadukkaan sähköpyörän täysin veloituksetta, mikäli saat edun palkanlisänä. Jos etu vähennetään palkasta, vastaat itse kustannuksista, mutta etu on täysin verovapaata tuloa 1 200 euroon asti.

Kysy työnantajaltasi, millaista polkupyöräetua se tarjoaa. Työsuhdepyörän tarjoaminen hyödyttää myös työnantajaa, sillä se parantaa työntekijän sitoutuneisuutta ja hyvinvointia ja näin ollen tuottavuutta.

Näin teet työsuhdepyörän leasingsopimuksen Intersportin kanssa

  1. Sovi ensin pyöräedun käyttöönotosta työnantajasi kanssa, koska tarvitset leasing-hakemukseen myös työnantajasi tiedot. Valitse sitten sinulle sopiva työsuhdepyörä tai -sähköpyörä laajasta pyörävalikoimastamme 
  2. Tee Intersportin verkkosivujen kautta alustava sopimus. Sopimuksen löydät klikkaamalla valitsemasi pyörän kohdalta linkkiä “Osta yrityslaskulla”. Järjestelmä laskee valitsemastasi pyörästä rahoitustarjouksen ja kuukausikulut. Leasingsopimukset ovat kolmen vuoden mittaisia tai kalliimpien pyörien osalta 4 vuoden mittaisia.
  3. Syötä lomakkeelle omien tietojesi lisäksi työnantajasi ja sen nimenkirjoitusoikeudellisen yhteyshenkilön tiedot.
  4. Lähetä lomake. Tiedot välittyvät rahoituskumppani Svean portaaliin. Kun siellä on tehty alustava luottopäätös, tilaus siirtyy Intersport-myymälän kassajärjestelmään, ja kauppa valmistelee pyörätilauksesi.
  5. Saat ilmoituksen, kun pyörä on valmis noudettavaksi. Työsuhdepyörää noutaessasi voit vielä lisätä siihen varusteita, kuten lukon, lukkopolkimet tai kypärän, jotka vaikuttavat sopimuksen kuukausierään.
  6. Lisäksi pyörään otetaan huoltosopimus, jonka kustannukset ovat 99 euroa vuodessa normaalille pyörälle ja 129 euroa vuodessa sähköpyörälle.

 

Työsuhdepyöräleasing toimii tällä hetkellä seuraavissa Intersport kaupoissa:

 

Intersport Tourula

Intersport Joensuu Erä-Urheilu

Intersport Joensuu Keskusta

Intersport Lielahti

Intersport Oulu Joutsensilta

Intersport Oulu Valkea

Intersport Lappeenranta

Intersport Turku Hansa

Intersport Helsinki Forum

Intersport Suomenoja

Intersport Seinäjoki

Intersport Rovaniemi

Intersport Pori Puuvilla

Intersport Mikkeli

Intersport Vantaa Tammisto

Intersport Kuopio

Intersport Forssa

Intersport Kotka Jumalniemi

Intersport Kouvola

Intersport Lahti Karisma

 

 

Tutustu Intersportin sähköpyörävalikoimaan täällä

 

*Huoltosopimus kattaa huollon kustannukset, mutta ei tarvittavien varaosien kustannusta.

Luitko jo nämä?