Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Takki joka tarpeeseen

”Suomen talveen mahtuu monenlaista säätä, ja se näkyy myös talvitakkien laajassa valikoimassa. Valitse takki omien käyttötarpeittesi mukaan”, sanoo Intersport-kauppias Katja Hovilainen.

Talvellakaan ei enää haluta hautautua harmaaseen massaan ja pipon alle piiloon. ”Suomalaiset haluavat nyt talvitakeilta persoonallisuutta. Enää ei ole yhtä hittituotetta, joka kaikkien pitäisi saada. Nyt valinnoissa painavat käyttötarpeet”, kauppias Katja Hovilainen Ison Omenan Intersportista sanoo.

Sporttinen talvimuoti sopii mainiosti myös kaupungille. ”Paras talvitakki näyttää hyvältä, on toiminnallinen ja sopii Suomen vaihteleviin säihin.” Koviin pakkasiin Katja vetäisee päälleen untuvatakin ja talvisille työreissuille vähän keveämmän parkatakin. Talvi-iltoina hänet löytää laskettelemasta. ”Lumi on valkoista, maisema kaunis. Kukapa ei silloin tykkäisi laskea mäkeä. Ja kovaa!”

Katjan parhaat takkivinkit

Nappaa myyjäämme hihasta, jos haluat apua talvitakin valintaan. Kerro, missä ja miten talvella ulkoilet. Näin löydätte parhaiten tarpeisiisi sopivan talvitakin. Kokoja löytyy joka kropalle.

Untuvatakki - ympärivuotista iloa

Jos haluat takin lähes ympärivuotiseen käyttöön, keveä untuvatakki on hyvä valinta. Se sopii niin ulkoiluun kuin kaupunkitalvitakiksi. Ainoastaan vesisateesta se ei pidä.

Kevytuntuvatakki on helppo pakata mukaan minne tahansa, sillä se mahtuu todella pieneen tilaan. Naisten takeissa on nyt monenlaisia mitoituksia. On lyhyitä ja pitkiä, slimmattuja muotoja sekä koristetikkauksia. Untuvatakit sopivat myös miestenkin käyttöön, esimerkiksi loistavana taukotakkina vaikkapa talviretken nuotiopaikalla. Paras suoja koviin pakkasiin on ihanan paksu untuvatakki.

Parkatakki on tykki leikkikentän reunalla

Parka sopii alkutalveen ja räntäsateille, sillä tässä vanutakissa on vedenpitävä kalvo. Parkatakeista on myös muhkeita untuvaversioita, jotka pitävät vettä ja kestävät kulutusta erittäin hyvin.

Leikkikentän reunalla viihtyville vanhemmille parka on mitä parhain valinta. Parka peittää takapuolen ja pitää tuulen ja tuiskun. Kun takin alle laittaa merinovillaisen kerraston, kyllä tarkenee! Tänä talvena parkatakeissa komeilee perusvärien rinnalla murrettuja värejä kuten oliivinvihreää ja tummaa liilaa.

Muuntautuva kuoritakki

Kaukana ovat kovat ja kahisevat kuoritakit – nykymateriaalit ovat pehmeämpiä ja joustavampia. Valikoimastamme löytyy laadukkaita ja upeita vaihtoehtoja niin naisille kuin miehillekin. Kuoritakki on laskettelurinteessä tai lumikenkäilemässä viihtyvän valinta ja sopii myös ympärivuotiseen käyttöön. Verkkovuorellisen ja vedenpitävän takin alle on helppo pukea lämmikettä sään mukaan: ainakin aluskerrasto ja välikerrasto. Niitä voi tarvittaessa vähentää tai lisätä. Kuoritakin alle voi pukea myös kevytuntuvatakin.

Rinteeseen sopivat

Rinteeseen voi nykyään mennä monenlaisella tyylillä. Enää ei ole tarkkaa, onko päällä lautailu- vai laskettelutakki. Materiaalit ovat veden- ja tuulenpitäviä ja mallit istuvat kaikenkokoisille. Vilukissa voi valita untuvatäytteisen Peak Performancen takin. Lumilukko takin alahelmassa estää lumen ja viiman pääsyn takin sisälle. Hihasta löytyy tietenkin hissikorttitasku.

Takki hiihtotahdin mukaan

Aktiiviharrastajalle sopivin hiihtotakki on etupuolelta tuulta pitävä, ohut takki, jonka selkäpuolella ja kyljissä on hengittävä ja joustava, istuvuutta parantava kangas. Rauhalliseen sivakointiin sopii softshell-takki, jossa on fleecemäinen harjattu sisäpinta ja väljempi mitoitus. Talvijuoksijalle löytyy samantyyppisiä takkeja. Sama takki käy myös molempiin lajeihin. Intersportilla on monipuolinen softshell-valikoima naisille ja miehille, tutustu ja löydä suosikkisi!  

Värikkäänä talveen!

Kirkkaat värit ovat tämän talven juttu. Myös miehille on keltaisia ja punaisia takkeja. Rinteessä kirkas väri on myös turvallisuuskysymys, varsinkin pilvisessä ja lumisessa säässä sekä etenkin lasten kohdalla tärkeä turvallisuutta lisäävä ominaisuus.

Luitko jo nämä?