Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Untuvatakit ja kevytuntuvatakit naisille

Untuvatakit ovat klassisia ja aikaa kestäviä talven suosikkilämmittäjiä. Untuvan erinomainen ominaisuus on sen lämmöneristävyys, joka on aivan omaa luokkaansa. Kevyelläkin untuvatakilla pärjää kylmässä säässä. Untuva myös pakkautuu pieneen tilaan, minkä ansiosta kevytuntuvatakki on helppo ottaa mukaan reissuun. Naisten untuvatakin laadukas materiaali takaa, etteivät untuvat karkaa takin vuorin ulkopuolelle ja hyvässä takissa untuvat pysyvät paikoillaan pitäen takin muhkeana ja joka puolelta yhtä lämpimänä sekä eristävänä.

Pitkät kevytuntuvatakit naisille laajasta valikoimasta

Naisten valikoimastamme löytyy untuvatakkeja eniten merkeiltä Peak PerformanceDidriksonsiltaHelly Hansenilta, Haglöfsiltä ja esimerkiksi McKinleyltä. Untuvatakeista löytyy paksumpia talvisia takkeja ja muodikkaita kevytuntuvatakkeja. Kevytuntuvatakkeja löytyy naisille myös pidempinä malleina. Pitkä kevytuntuvatakki lämmittää kokonaisvaltaisesti kehoa ja toimii loistavasti päällimmäisenä kerroksena kylmilläkin keleillä. Pitkä untuvatakki on helppo heittää päälle nopeasti. Naisten untuvatakkeja löytyy niin pitkinä kuin lyhyinä versioina. Osassa takeista on vedenpitävä kuori. Kannattaa tutustua takkien tietoihin ja pohtia omaa käyttötarkoitusta untuvatakkia valitessa.

Kun hyvä naisten untuvatakki on hankittu, on aika hankkia myös säähän sopivat housut ja talvikengät. Lisäksi tarvitset todennäköisesti pipon ja hanskat. Näillä vaatteilla alkaa asustus olla valmis siihen, että voit kohdata kovimmat paukkupakkaset pelotta!

Paljonko naisten untuvatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten untuvatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 69.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 400.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 42 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten untuvatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Isabella W Down Jacket - naisten untuvatakki, McKINLEY Ida W Down Jacket - naisten untuvatakki ja Helly Hansen Aden Down Jacket W - naisten untuvatakki sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten untuvatakit

4.48/5

Perustuu 264 arvosteluun