Sisältöön
Viheltäen menee käynnissä nyt!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia voimassa nyt! Tutustu tarjouksiin

Kuoritakit naisille

Naisten kuoritakit palvelevat hyvin erittäin haastavassakin säässä liikkuvaa ulkoilijaa, retkeilijää tai lenkkeilijää. Naisten kuoritakki suojaa sekä vedeltä että tuulelta, joten siinä voit lähteä ulkoilemaan hyvinkin haastavassa säässä pysyen koko ulkoilun ajan kuivana jolloin olosi säilyy mukavana.

Mikä on kuoritakki?

Materiaalin vedenpitävien ominaisuuksien lisäksi takeissa on usein teipatut saumat ja vedenpitävät vetoketjut, jolloin takki on erinomainen suoja kosteutta vastaan. Voittamattomien ominaisuuksiensa johdosta esimerkiksi retkeilijälle tai purjehtijalle kuoritakki on käytännössä ehdoton varuste. Tutustu tarkasti takkien ominaisuuksiin ja valitse sinulle sopiva laajasta valikoimastamme. Kuoritakki eroaa perinteisesta sadetakista hengittävyysominaisuuksiensa puolesta. Kuoritakit läpäisevät kosteaa ilmaa ulospäin, mutta vesipisarat pysyvät ulkopuolella, minkä ansiosta kuoritakki tuntuu kevyeltä sekä kuivalta päällä pitkään.

Löydä naisten kuoritakki laatumerkeiltä

Kuoritakit naisille löydät meiltä erityisesti Haglöfsin, HellyHansenin ja McKinleyn valikoimista, mutta kannattaa tutustua myös muiden brändien kuoritakkeihin. Kuoritakki päällä olet valmis kohtaamaan rankkasateen ja viiman ilman ongelmia. Kuoritakki ei kuitenkaan ole lämmin takki vaan nimensä mukaisesti ensisijaisesti ulkokuorena toimiva vaate. Mikäli siis kaipaat takin alle eristävää lämpökerrosta, muista tutustua esimerkiksi fleeceihin sekä kevyisiin untuvatakkeihin. Yhdistämällä kaksi alakerrosta kuoritakin alle saat luotua kerrokset, joilla selviydyt monenlaisissa säissä ja voit tarvittaessa vähentää kerroksia.

Paljonko naisten kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 850.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 126 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten kuoritakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Husk Parka Women - naisten kuoritakki, Helly Hansen Crew Hooded Jacket W - naisten kuoritakki ja Halti Vega W+ DX takki - naisten kuoritakki sekä suosituin merkki on Haglöfs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten kuoritakit

4.67/5

Perustuu 465 arvosteluun