Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Kuoritakit naisille

Naisten kuoritakit palvelevat hyvin erittäin haastavassakin säässä liikkuvaa ulkoilijaa, retkeilijää tai lenkkeilijää. Naisten kuoritakki suojaa sekä vedeltä että tuulelta, joten siinä voit lähteä ulkoilemaan hyvinkin haastavassa säässä pysyen koko ulkoilun ajan kuivana jolloin olosi säilyy mukavana.

Mikä on kuoritakki?

Materiaalin vedenpitävien ominaisuuksien lisäksi takeissa on usein teipatut saumat ja vedenpitävät vetoketjut, jolloin takki on erinomainen suoja kosteutta vastaan. Voittamattomien ominaisuuksiensa johdosta esimerkiksi retkeilijälle tai purjehtijalle kuoritakki on käytännössä ehdoton varuste. Tutustu tarkasti takkien ominaisuuksiin ja valitse sinulle sopiva laajasta valikoimastamme. Kuoritakki eroaa perinteisesta sadetakista hengittävyysominaisuuksiensa puolesta. Kuoritakit läpäisevät kosteaa ilmaa ulospäin, mutta vesipisarat pysyvät ulkopuolella, minkä ansiosta kuoritakki tuntuu kevyeltä sekä kuivalta päällä pitkään.

Löydä naisten kuoritakki laatumerkeiltä

Kuoritakit naisille löydät meiltä erityisesti Haglöfsin, Helly Hansenin ja McKinleyn valikoimista, mutta kannattaa tutustua myös muiden brändien kuoritakkeihin. Kuoritakki päällä olet valmis kohtaamaan rankkasateen ja viiman ilman ongelmia. Kuoritakki ei kuitenkaan ole lämmin takki vaan nimensä mukaisesti ensisijaisesti ulkokuorena toimiva vaate. Mikäli siis kaipaat takin alle eristävää lämpökerrosta, muista tutustua esimerkiksi fleeceihin sekä kevyisiin untuvatakkeihin. Yhdistämällä kaksi alakerrosta kuoritakin alle saat luotua kerrokset, joilla selviydyt monenlaisissa säissä ja voit tarvittaessa vähentää kerroksia.

Laadukas naisten kuoritakki kestää vaihtelevat olosuhteet

Laadukas kuoritakki kestää kaikissa olosuhteissa. Naisten kuoritakissa kannattaa ottaa huomioon mitä ominaisuuksia se sisältää. Retkeilyyn ja ulkoiluun on tärkeää, että takki on kevyt ja joustava sekä siinä on tarvittavat ominaisuudet kuten huppu, taskut, vetoketjut ja heijastinyksityiskohdat. Oikeassa koossa valittu kuoritakki istuu loistavasti ja sen alle mahtuu tarvittaessa useampi vaatekerros. 

Paljonko naisten kuoritakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten kuoritakit -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 100 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten kuoritakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Helly Hansen Crew Hooded Jacket W - naisten kuoritakki, Helly Hansen Crew Hooded Midlayer Jacket W - naisten kuoritakki ja Rukka Paljakka GTX Jacket W D-fit - naisten kuoritakki sekä suosituin merkki on Helly Hansen.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten kuoritakit

4.63/5

Perustuu 546 arvosteluun