Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Kävelykengät

Kävelykengät

Kävely on yksinkertainen mutta tehokas harrastus. Se on hyödyllistä ja helppoa arkiliikuntaa parhaimmillaan. Kun panostat laadukkaisiin, istuviin ja säänkestäviin kenkiin, voit nauttia kävelystä missä ja milloin tahansa – kaikkina vuodenaikoina. Koska kävelykengät ovat jalassasi pitkiäkin aikoja ja matkoja, niiden tulee olla omaan jalkaasi täydellisesti istuvat – ne eivät saa puristaa, hiertää tai hiostaa. Hyvät kävelykengät tuntuvat sopivan tukevilta, hengittäviltä ja pehmeiltä – ne pitävät jalkasi terveinä ja hygieenisinä.

Itselle sopivimmat kävelykengät tulisi valita aina oman käyttötarkoituksen mukaan. Ennen ostopäätöstä on hyvä pohtia seuraavia seikkoja: millaisia matkoja yleensä kävelet, käytätkö kenkiä kaupunkiympäristössä vai metsämaastossa ja millaisissa sääoloissa käytät kenkiä. Jos etsit kävelykenkiä ulkoiluun ja vaativampiin sääoloihin, kenkien materiaaliin ja ominaisuuksiin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Esimerkiksi märälle metsäpolulle kannattaa valita Gore-Tex-kävelykengät, jotka ovat tuulen- ja vedenpitävät. Talvisiin olosuhteisiin on syytä hankkia nastalliset kävelykengät, jotka tuovat pitoa liukkaillekin tienpinnoille. Eri vuodenaikoihin onkin syytä hankkia useammat erilaiset kävelykengät. Muista, että paraskaan kenkämalli ei tunnu miellyttävältä, mikäli kengän koko on väärä – valitse siis oikea koko huolellisesti.

Suuresta kenkävalikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä kävelykenkiä naisille, miehille ja lapsille. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset ja kestävät kävelykengät huippumerkeiltä, kuten Merrell, Icebug, Salomon, Helly Hansen ja Ecco. Löydät meiltä säänkestävät kävelykengät kaikkiin vuodenaikoihin – niin kaupunkikäyttöön kuin metsäpoluillekin. Mikäli tarvitset neuvoja itsellesi sopivien kävelykenkien valinnassa ja oikean koon löytämisessä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Löydät meiltä myös yksilölliset FootBalance-pohjalliset, joiden avulla muokkaat kävelykengät juuri omaan jalkaasi täydellisesti sopiviksi. Jos nautit kävelystä ja ulkoilusta, tutustu myös ulkoilutakkeihin, ulkoiluhousuihin ja sukkiin.

Paljonko kävelykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kävelykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 230.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 146 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kävelykengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Cody Mid 2 DX Youth kenkä - kävelykengät, Skechers Arch Fit - Comfy Wave W - kävelykengät ja Halti Felis Mid DX W - kävelykengät sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kävelykengät

4.45/5

Perustuu 385 arvosteluun