Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINKävelykengät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kävelykengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (104)
  104 / 104 tuotetta

  Kävelykengät

  Kävely on yksinkertainen mutta tehokas harrastus. Se on hyödyllistä ja helppoa arkiliikuntaa parhaimmillaan. Kun panostat laadukkaisiin, istuviin ja säänkestäviin kenkiin, voit nauttia kävelystä missä ja milloin tahansa – kaikkina vuodenaikoina. Koska kävelykengät ovat jalassasi pitkiäkin aikoja ja matkoja, niiden tulee olla omaan jalkaasi täydellisesti istuvat – ne eivät saa puristaa, hiertää tai hiostaa. Hyvät kävelykengät tuntuvat sopivan tukevilta, hengittäviltä ja pehmeiltä – ne pitävät jalkasi terveinä ja hygieenisinä.

  Itselle sopivimmat kävelykengät tulisi valita aina oman käyttötarkoituksen mukaan. Ennen ostopäätöstä on hyvä pohtia seuraavia seikkoja: millaisia matkoja yleensä kävelet, käytätkö kenkiä kaupunkiympäristössä vai metsämaastossa ja millaisissa sääoloissa käytät kenkiä. Jos etsit kävelykenkiä ulkoiluun ja vaativampiin sääoloihin, kenkien materiaaliin ja ominaisuuksiin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Esimerkiksi märälle metsäpolulle kannattaa valita Gore-Tex-kävelykengät, jotka ovat tuulen- ja vedenpitävät. Talvisiin olosuhteisiin on syytä hankkia nastalliset kävelykengät, jotka tuovat pitoa liukkaillekin tienpinnoille. Eri vuodenaikoihin onkin syytä hankkia useammat erilaiset kävelykengät. Muista, että paraskaan kenkämalli ei tunnu miellyttävältä, mikäli kengän koko on väärä – valitse siis oikea koko huolellisesti.

  Suuresta kenkävalikoimastamme löydät paljon tyylikkäitä kävelykenkiä naisille, miehille ja lapsille. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset ja kestävät kävelykengät huippumerkeiltä, kuten Merrell, Icebug, Salomon, Helly Hansen ja Ecco. Löydät meiltä säänkestävät kävelykengät kaikkiin vuodenaikoihin – niin kaupunkikäyttöön kuin metsäpoluillekin. Mikäli tarvitset neuvoja itsellesi sopivien kävelykenkien valinnassa ja oikean koon löytämisessä, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Löydät meiltä myös yksilölliset FootBalance-pohjalliset, joiden avulla muokkaat kävelykengät juuri omaan jalkaasi täydellisesti sopiviksi. Jos nautit kävelystä ja ulkoilusta, tutustu myös ulkoilutakkeihin, ulkoiluhousuihin ja sukkiin.

  Paljonko kävelykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kävelykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 179.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 104 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kävelykengät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Lowa Toro PRO GTX Mid W - kävelykengät, Haglöfs Haglöfs Trail Fuse GTX Low Women - matalavartinen vaelluskenkä ja Haglöfs Krusa GT M - kävelykengät sekä suosituin merkki on Lowa.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kävelykengät

  4.45/5

  Perustuu 325 arvosteluun