Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Miesten kävelykengät

Miesten kävelykengät

Hyvät kävelykengät ovat yksi arjen tärkeimmistä hankinnoista, sillä ne ovat kengät, jotka ovat jalassasi suurimman osan ajasta. Kävelykengillä tarkoitetaan yleensä monikäyttöisiä jalkineita, jotka voivat olla tyyliltään tai materiaaliltaan lähes mitä tahansa aina nahasta tekstiiliin. Kävelykenkien tärkein ominaisuus kuitenkin on, että ne ovat mukavat, pehmeät ja tukevat, sillä kävelykengät on tarkoitettu nimensä mukaisesti kävelyyn. Kenkien tekniset ominaisuudet kuitenkin vaihtelevat sen mukaan, ovatko kengät suunnattu enemmän vapaa-ajan käyttöön vai ulkoiluun. Intersportin suuresta valikoimasta löydät paljon tyylikkäitä ja toimivia kävelykenkiä niin citykäyttöön kuin luonnossa reippailuunkin.

Millaiset kävelykengät ovat sinulle paras valinta? Kenkäostoksilla kannattaa aina ensi sijassa pohtia kenkien tulevaa käyttötarkoitusta – etsitkö jalkineita citykäyttöön vai ulkoiluun? Kaupungin asfalttikaduille voi huoletta valita tyylitellymmät nahka- tai kangaskengät. Jos kävelet enemmän luonnonmaastoissa, tekniset ulkoilujalkineet ovat parempi vaihtoehto. Veden- ja tuulenpitävällä pintamateriaalilla varustellut kävelykengät pitävät jalat kuivina kosteilla metsäpoluilla ja pururadoilla. Toisin kuin vapaa-ajan jalkineet, ulkoilukengät on varusteltu voimakkaasti kuvioidulla pohjalla, joka tarjoaa terävän pidon liukkaille ja epätasaisille alustoille. Kävelykenkiä ostaessa kannattaa huomioida myös vallitsevat sääolosuhteet. Välikausiin riittävät yleensä säänkestävät ja pitävät kävelykengät, mutta talvisiin olosuhteisiin kannattaa varustautua nastakengillä.

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten kävelykengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten kävelykengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten kävelykengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten kävelykengät mm. merkeiltä MerrellTimberlandEcco. Tutustu myös kategorioihimme miesten kävelykengätmiesten vapaa-ajan kengät ja miesten tennarit.

Paljonko miesten kävelykengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten kävelykengät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 230.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 53 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten kävelykengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Felis Mid DX M - miesten kävelykengät, Halti Felis Low DX M - miesten kävelykengät ja Merrell Claypool Sport GTX M - miesten kävelykengät sekä suosituin merkki on Halti.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten kävelykengät

4.34/5

Perustuu 130 arvosteluun