Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kompressioalushousut
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Kompressioalushousut

  Kompressioalushousut ovat kätevä tapa tuoda lisätehoa urheiluun. Kompressioalushousut puetaan toisten housujen alle tuomaan tukea alaselän, pakaroiden ja reisien lihaksille. Kompressiopaine tehostaa verenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, minkä ansioista lihasten voimantuotto parantuu. Kompressiopaineen ansioista jaksat pidempään ja suorituskykysi parantuu. Laadukkaat kompressioalushousut on valmistettu teknisestä materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteutta ja pitää ihon kuivana ja raikkaana. Kompressioalushousujen rakenne on usein saumaton, minkä ansiosta ne tuntuvat mukavalta ja pehmeältä iholla. Kompressioalushousut sopivat hyvin esimerkiksi kuntosalitreeniin, jääkiekkoon ja jalkapalloon.

  Intersportin suuresta valikoimasta löydät parhaat kompressioalushousut urheilun tueksi. Olipa mielessäsi kompressiobokserit treeniin tai kiekkoiluun, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimastamme löydät parhaat merkit, kuten Bauer-kompressioalushousut ja CCM-kompressioalushousut. Sinulle sopivimman mallin ja oikean istuvuuden valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa kompressioalushousut netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu myös muihin kompressiotuotteisiin – katso esimerkiksi kompressiopaidat, kompressiotrikoot ja kompressiosäärystimet.

  Paljonko kompressioalushousut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kompressioalushousut-kategorian tuotteet saat hintaan 70.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 70.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.