Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Kompressiohousut

Napakat kompressiohousut sopivat niin treenaajan kuin juoksijankin harjoittelun tueksi. Kompressiohousut eivät vain näytä hyvältä, vaan ne tehostavat sekä treeniä että suorituksen jälkeistä palautumista. Kompressiovaatteiden teho perustuu lihaksiin kohdistuvaan paineen tunteeseen, joka vilkastuttaa verenkiertoa sekä lymfa-aineenvaihdunnan toimintaa. Kompressiopaine parantaa treenitehoja ja estää lihaksia väsymästä tiukankin suorituksen aikana. Kompressiohousut tukevat mukavasti lihaksia, minkä ansiosta kehon asento parantuu ja liikeradat on helppo kohdentaa oikein. Kompressiovaatteiden on esitetty myös ehkäisevän erilaisia urheilijoiden vaivoja ja sairauksia, kuten lihaskramppeja, pehmytkudosvaurioita, penikkatautia ja akillesjänteen ongelmia. Kompressiohousut sopivat monipuolisesti erilaisiin lajeihin, kuten juoksuun, treeniin, jalkapalloon ja jääkiekkoon. Myös istumatyötä tekevä ja vähemmän liikkuva hyötyy kompressiohousujen hyvistä vaikutuksista. 

Millaiset kompressiohousut sopivat sinun harjoittelusi tueksi? Jos treenaat mielelläsi lihaskuntoa ja kaipaat jalkojen lisäksi tukea myös vatsan ja alaselän alueelle, valitse aavistuksen korkeavyötäröisemmät kompressiohousut. Juoksijalle miellyttävämpi vaihtoehto ovat sen sijaan matalavyötäröisemmät trikoot tai vain pohkeiden päälle puettavat kompressiosäärystimet. Lämpimiin treeniolosuhteisiin löytyvät sen sijaan lyhytlahkeiset kompressioshortsit. Jos kaipaat tukea erityisesti pakaroiden ja reisien alueelle, kompressioshortsit voi viileämmällä säällä pukea myös toisten väljempien housujen alle. Jos liikut ympäri vuoden ulkona, kompressiohousuista ei tarvitse luopua kylmilläkään säillä. Nykyisin on saatavilla talvikäyttöön soveltuvia kompressiohousuja, jotka lämmittävät ja suojaavat vaihtelevilta sääoloilta.

Kaipaatko lisätukea lihaksille? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki parhaat kompressiohousut miehille ja naisille. Olipa mielessäsi lyhyet kompressioshortsit tai kompressiohousut talvikäyttöön, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut huippumerkit, kuten huippulaadukkaat Zero Point -kompressiohousut. Sopivimman mallin ja oikean koon valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa kompressiohousut netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu myös muihin kompressiotuotteisiin – katso esimerkiksi kompressiosukat, kompressiopaidat ja kompressiosäärystimet.

Paljonko kompressiohousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressiohousut -kategorian tuotteet saat hintaan 25.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 45.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kompressiohousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Performance Tights W - kompressiohousut, Zeropoint Athletic Compression 3/4 Tights W - kompressiohousut ja Zeropoint Athletic Compression Tights Solid W - kompressiohousut sekä suosituin merkki on Zeropoint.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressiohousut

3.88/5

Perustuu 24 arvosteluun