Sisältöön

Kompressioshortsit

Etsitkö lisätehoa treeniin? Kompressioshortsit tuovat tukea ja tuntumaa sekä aerobiseen harjoitteluun että lihaskuntotreeniin. Napakasti istuvat kompressioshortsit luovat kevyen paineen, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja pumppaa lisää happea lihaksiin. Kompressio tehostaa lihasten voimantuottoa ja auttaa sinua jaksamaan pitempään. Kompressioshortsit myös tukevat miellyttävästi alavartalon lihaksia, mikä auttaa kohdistamaan liikeradat oikein. Shortsit sopivat niille, jotka kaipaavat lisätukea erityisesti alaselän, vatsan, reisien ja pakaroiden alueelle. Kompressioshortsit sopivat käytettäväksi myös suorituksen jälkeen ­– kompressiopaine vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa siten palautumista. Kompressioshortseja voi käyttää sellaisenaan kuntosalilla ja lämpimien ilmojen ulkotreeneissä. Ne voi myös pukea toisten housujen alle tuomaan lisätukea.

Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki parhaat kompressioshortsit, joiden avulla nostat suorituksesi uudelle tasolle. Olipa mielessäsi miesten tai naisten kompressioshortsit, meiltä löydät etsimäsi. Löydät meiltä tunnetut huippumerkit, kuten Zero Point -kompressioshortsit ja adidas-kompressioshortsit. Saatavilla on runsaasti erilaisia pituuksia ja malleja. Sopivimman istuvuuden ja oikean koon valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa kompressioshortsit netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu myös muihin kompressiotuotteisiin – katso esimerkiksi kompressiopaidat, kompressiotrikoot ja kompressiosäärystimet.

Paljonko kompressioshortsit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressioshortsit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 1 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressioshortsit

4/5

Perustuu 1 arvosteluun