Sisältöön

Kompressiotrikoot

Jalat ovat arjessa ja lähes jokaisessa urheilulajissa kovalla koetuksella. Jalat saattavat pitkäkestoisen tai poikkeuksellisen rankan rasituksen aiheuttamana kipeytyä, turvota ja väsyä. Myös jalkojen palautuminen rankan suorituksen jälkeen ottaa usein aikansa, sillä jaloissa sijaitsevat kehon suurikokoisimmat lihakset. Kompressiotrikoot ovat loistava hankinta niille, jotka haluavat ehkäistä jalkojen väsymistä, parantaa treenitehoja ja nopeuttaa palautumista. Miellyttävästi jalkojen lihaksia tukevat kompressiotrikoot vilkastuttavat verenkiertoa ja tehostavat hapen siirtymistä lihaksiin. Ne aktivoivat kehon lymfa-aineenvaihduntaa, jolloin aineenvaihdunta tehostuu ja kuona-aineiden poistuminen nopeutuu. Kompressiotrikoot sopivat monipuolisesti eri lajien harrastajille, kuten juoksijoille ja treenaajille. Kompressiotrikoiden käyttäjän ei tarvitse olla aktiiviurheilija – niistä on hyötyä myös arkiliikkujille ja vähemmän liikkuville.

Hyvät kompressiotrikoot tukevat lihaksia ja vähentävät jalkoihin kohdistuvaa rasitusta. Ne ehkäisevät lisäksi rasitusvammoja ja auttavat kohdistamaan esimerkiksi treenaajien liikeradat oikein. Kompressiotrikoista löytyy erilaisia malleja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan mallin oman tarpeen mukaan. Jos kaipaat tukea erityisesti alaselän ja vatsan alueelle, valitse korkeavyötäröiset kompressiotrikoot. Jos tuen tarpeesi kohdistuu lisäksi reisiin ja pakaroihin, voi valita myös lyhytlahkeiset kompressioshortsit. Mikäli kaipaat tukea myös pohkeiden lihaksille, sinun kannattaa valita nilkkoihin asti ulottuvat pitkät kompressiotrikoot. Jos juokset tai treenaat ulkona kylmillä säillä, saatavilla on myös talvisempiin olosuhteisiin soveltuvia kompressiotrikoita.

Kaipaatko lisätehoa treeniin ja palautumiseen? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät kaikki parhaat kompressiotrikoot naisille ja miehille. Olipa mielessäsi kompressioshortsit tai pitkät kompressiotrikoot, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut huippumerkit, kuten Zero Point -kompressiotrikoot ja adidas-kompressiotrikoot. Klassisten mustien trikoiden lisäksi valikoimasta löytyy myös runsaasti muita tyylikkäitä värejä. Sopivimman mallin ja oikean istuvuuden valinnassa sinua auttavat asiantuntevat myyjämme. Tilaa kompressiotrikoot netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Tutustu myös muihin kompressiotuotteisiin – katso esimerkiksi kompressiosukat, kompressiopaidat ja kompressiosäärystimet.

Paljonko kompressiotrikoot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressiotrikoot -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kompressiotrikoot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Athletic Compression 3/4 Tights W - naisten kompressiotrikoot, Zeropoint Athletic Compression Tights Solid W - naisten kompressiotrikoot ja Zeropoint Athletic Shorts M - miesten kompressiotrikoot sekä suosituin merkki on Zeropoint.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressiotrikoot

3.81/5

Perustuu 21 arvosteluun