Sisältöön

Kiekkovalikoima vaihtelee kauppakohtaisesti – tutustu laajempaan valikoimaan frisbeegolf-kiekkoja lähimmässä Intersport-kaupassa! 

Parhaat vinkit frisbeegolfiin
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Frisbeegolf kategoriat

Frisbeegolf kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Frisbeegolf-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo, Discmania D-line P1 Flex 2 - frisbeegolf putteri ja Karhu Vertigo urheilupohjallinen - kenkäsuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on Discmania Active Sensei - frisbeegolf putteri, jonka hinta on 7.95 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko frisbeegolf -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat frisbeegolf -kategorian tuotteet saat hintaan 7.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat frisbeegolf -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo, Discmania D-line P1 Flex 2 - frisbeegolf putteri ja Karhu Vertigo urheilupohjallinen - kenkäsuoja sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.