Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Frisbeegolf
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (12)
  12 / 12 tuotetta

  Kiekkovalikoima vaihtelee kauppakohtaisesti – tutustu laajempaan valikoimaan frisbeegolf-kiekkoja lähimmässä Intersport-kaupassa! 

  Parhaat vinkit frisbeegolfiin
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Frisbeegolf kategoriat

  Frisbeegolf kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Frisbeegolf-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat New Balance Laser Performance Run Hat - lippis, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo ja Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on New Balance.

  Edullisin tuote kategoriassa on Biosteel Sports Drink 500ml - urheilujuoma, jonka hinta on 2.99 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko frisbeegolf -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat frisbeegolf -kategorian tuotteet saat hintaan 2.99 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat frisbeegolf -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat New Balance Laser Performance Run Hat - lippis, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. - muovinen juomapullo ja Oxdog Bolt Short Wristband - hikinauha sekä suosituin merkki on New Balance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.