Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Golfkengät

Golfkengät kategoriat

Golfkengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golfkengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Puma Laguna Fusion WP W - naisten golfkengät, Puma Proadapt Alphacat Leather - miesten golfkengät ja Puma Ignite Fasten8 W Golfkenkä - naisten golfkengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Puma.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike Infinity G Golf Shoes M - miesten golfkengät, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golfkengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golfkengät -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golfkengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Laguna Fusion WP W - naisten golfkengät, Puma Proadapt Alphacat Leather - miesten golfkengät ja Puma Ignite Fasten8 W Golfkenkä - naisten golfkengät sekä suosituin merkki on Puma.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.