Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiGolfvaatteet kategoriat

Golfvaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golfvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mäser Adriano Zip M, Under Armour Links Pant W ja Röhnisch Kay Golf Pants. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mäser.

Edullisin tuote kategoriassa on Röhnisch Siena String, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 199.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golfvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golfvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 110 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golfvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mäser Adriano Zip M, Under Armour Links Pant W ja Röhnisch Kay Golf Pants sekä suosituin merkki on Mäser.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golfvaatteet

4.33/5

Perustuu 120 arvosteluun