Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfasusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (3)
  3 / 3 tuotetta

  Golfasusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golfasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve - irtohiha, OS1st AS6 Performance Arm Sleeve - irtohiha ja J.Lindeberg Esther Golf Sleeve W - irtohiha. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Zeropoint.

  Edullisin tuote kategoriassa on J.Lindeberg Esther Golf Sleeve W - irtohiha, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 41.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golfasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat golfasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 41.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golfasusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve - irtohiha, OS1st AS6 Performance Arm Sleeve - irtohiha ja J.Lindeberg Esther Golf Sleeve W - irtohiha sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfasusteet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun