Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETGolfasusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golfasusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fat Pipe Code rannehikinauha - hikinauhat, Fat Pipe ACE rannehikinauha - hikinauhat ja Puma Women S Sport P Cap. - asuste. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fat Pipe.

Edullisin tuote kategoriassa on Fat Pipe ACE päähikinauha - hikinauhat, jonka hinta on 11.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 11.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golfasusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golfasusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 11.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golfasusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fat Pipe Code rannehikinauha - hikinauhat, Fat Pipe ACE rannehikinauha - hikinauhat ja Puma Women S Sport P Cap. - asuste sekä suosituin merkki on Fat Pipe.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.