Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetGolfasusteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfasusteet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Golfasusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golfasusteet ja muut Golfvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Golfasusteet verkkokaupassamme ovat Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve - irtohiha, OS1st AS6 Performance Arm Sleeve - irtohiha ja Röhnisch Braided Belt W - vyö. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Zeropoint.

  Edullisin tuote kategoriassa on Röhnisch Braided Belt W - vyö, jonka hinta on 24.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 39.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golfasusteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Golfasusteet-kategorian tuotteet saat hintaan 24.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golfasusteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve - irtohiha, OS1st AS6 Performance Arm Sleeve - irtohiha ja Röhnisch Braided Belt W - vyö sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfasusteet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun