Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfhameet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Golfhameet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golfhameet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Cheer Skort - golfhame, Rukka Peippola Skirt W - golfhame ja Didriksons Liv Skirt W - golfhame. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

  Edullisin tuote kategoriassa on Peak Performance W Turf Skirt. - golfhame, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 100.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golfhameet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat golfhameet -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 100.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golfhameet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Cheer Skort - golfhame, Rukka Peippola Skirt W - golfhame ja Didriksons Liv Skirt W - golfhame sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfhameet

  4.25/5

  Perustuu 4 arvosteluun