Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetGolfhameet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfhameet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Golfhameet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golfhameet ja muut Golfvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Golfhameet verkkokaupassamme ovat Puma Farley Dress W - golfhame, Peak Performance Illusion Skirt W - golfhame ja Peak Performance Turf Skirt W - golfhame. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Puma.

  Edullisin tuote kategoriassa on Rukka Vestola Shortsihame - golfhame, jonka hinta on 37.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 89.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golfhameet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Golfhameet-kategorian tuotteet saat hintaan 37.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golfhameet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Puma Farley Dress W - golfhame, Peak Performance Illusion Skirt W - golfhame ja Peak Performance Turf Skirt W - golfhame sekä suosituin merkki on Puma.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfhameet

  4.63/5

  Perustuu 8 arvosteluun