Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Golfhameet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golfhameet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Seon Skort - golfhame, Didriksons Liv Skirt W - golfhame ja Röhnisch Chie Skort - golfhame. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

Edullisin tuote kategoriassa on J.Lindeberg Sierra Pleated Golf Skirt W - golfhame, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golfhameet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golfhameet -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golfhameet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Seon Skort - golfhame, Didriksons Liv Skirt W - golfhame ja Röhnisch Chie Skort - golfhame sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golfhameet

4.4/5

Perustuu 5 arvosteluun