Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Golfhousut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golfhousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Embrace Pants 30 - naisten golfhousut, Under Armour Drive Tapered Pant M - miesten golfhousut ja Under Armour Links Pant W - naisten golfhousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike Dri-fit Vapor Slim Fit Golf Pants M - miesten golfhousut, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 159.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golfhousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golfhousut -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golfhousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Embrace Pants 30 - naisten golfhousut, Under Armour Drive Tapered Pant M - miesten golfhousut ja Under Armour Links Pant W - naisten golfhousut sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golfhousut

4.25/5

Perustuu 12 arvosteluun