Sisältöön

Golflippikset kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golflippikset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour Men's Blitzing Adj M - miesten golflippis, Nike H86 Cap Metal Swoosh Jr - nuorten golflippis ja Röhnisch Sei Soft Cap - naisten golflippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Limnos Ux - golflippis, jonka hinta on 17.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golflippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golflippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 25 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golflippikset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Men's Blitzing Adj M - miesten golflippis, Nike H86 Cap Metal Swoosh Jr - nuorten golflippis ja Röhnisch Sei Soft Cap - naisten golflippis sekä suosituin merkki on Under Armour.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golflippikset

4.18/5

Perustuu 11 arvosteluun