Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetGolflippikset

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golflippikset
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (32)
  32 / 32 tuotetta

  Golflippikset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golflippikset ja muut Golfvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Golflippikset verkkokaupassamme ovat Salomon Reflective Cap - golflippis, Energetics Layne II Cap Ux - golflippis ja Röhnisch Rain Cap W - naisten golflippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike H86 Cap Swoosh Jr - nuorten golflippis, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 40.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golflippikset maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Golflippikset-kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golflippikset?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Reflective Cap - golflippis, Energetics Layne II Cap Ux - golflippis ja Röhnisch Rain Cap W - naisten golflippis sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golflippikset

  4.16/5

  Perustuu 44 arvosteluun