Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golflippikset
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Golflippikset kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golflippikset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff Pack run cap - golflippis, Björn Borg Sthlm Logo Cap - miesten golflippis ja Röhnisch Rain Cap W - naisten golflippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

  Edullisin tuote kategoriassa on Buff Panel Go Cap Kids - nuorten golflippis, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 21.90 € - 40.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golflippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat golflippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 40.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golflippikset -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff Pack run cap - golflippis, Björn Borg Sthlm Logo Cap - miesten golflippis ja Röhnisch Rain Cap W - naisten golflippis sekä suosituin merkki on Buff.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golflippikset

  3.86/5

  Perustuu 7 arvosteluun