Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Golflippikset kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golflippikset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Buff 5 panels cap - golflippis, Craft Pro Hypervent Cap - golflippis ja Under Armour Golf96 Hat - golflippis. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Buff.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike H86 Cap Metal Swoosh Jr - nuorten golflippis, jonka hinta on 17.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 45.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golflippikset -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golflippikset -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 45.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 31 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golflippikset -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Buff 5 panels cap - golflippis, Craft Pro Hypervent Cap - golflippis ja Under Armour Golf96 Hat - golflippis sekä suosituin merkki on Buff.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golflippikset

4.2/5

Perustuu 15 arvosteluun