Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfpaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (37)
  37 / 37 tuotetta

  Golfpaidat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golfpaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Mäser Adriano Zip M - miesten golfpaita, Mäser Adriane Zip W - naisten golfpaita ja Nike Dri-fit Victory Golf Polo M - miesten golfpaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Mäser.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mäser Claudio Polo M - miesten golfpaita, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 130.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golfpaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat golfpaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golfpaidat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Mäser Adriano Zip M - miesten golfpaita, Mäser Adriane Zip W - naisten golfpaita ja Nike Dri-fit Victory Golf Polo M - miesten golfpaita sekä suosituin merkki on Mäser.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfpaidat

  4.29/5

  Perustuu 62 arvosteluun