Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Golfpaidat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golfpaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Sophia Hoodie - naisten golfpaita, Nike Dri-fit Player Halfzip Top M - miesten golfpaita ja Under Armour W Playoff 1/4 Zip - naisten golfpaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

Edullisin tuote kategoriassa on Halti Birdie Technical polo W - naisten golfpaita, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 129.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golfpaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golfpaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golfpaidat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Sophia Hoodie - naisten golfpaita, Nike Dri-fit Player Halfzip Top M - miesten golfpaita ja Under Armour W Playoff 1/4 Zip - naisten golfpaita sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golfpaidat

4.29/5

Perustuu 62 arvosteluun