Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfpaidat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (69)
  69 / 69 tuotetta

  Golfpaidat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golfpaidat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Peak Performance W Illusion Ss Polo. - naisten golfpaita, Peak Performance W Turf Zip Sl. - naisten golfpaita ja Mäser Adriane Zip W - naisten golfpaita. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Peak Performance.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mäser Adriane Zip W - naisten golfpaita, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 180.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golfpaidat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat golfpaidat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 180.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 69 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golfpaidat -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Peak Performance W Illusion Ss Polo. - naisten golfpaita, Peak Performance W Turf Zip Sl. - naisten golfpaita ja Mäser Adriane Zip W - naisten golfpaita sekä suosituin merkki on Peak Performance.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfpaidat

  4.32/5

  Perustuu 72 arvosteluun