Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfshortsit ja -caprit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta

  Golfshortsit ja -caprit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golfshortsit ja -caprit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour Tech Shorts M - shortsit, Musto Evolution Deck Uv Fast Dry Short W - shortsit ja J.Lindeberg Vent Tight Golf Shorts M - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

  Edullisin tuote kategoriassa on J.Lindeberg Vent Tight Golf Shorts M - shortsit, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 55.00 € - 130.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Tech Shorts M - shortsit, Musto Evolution Deck Uv Fast Dry Short W - shortsit ja J.Lindeberg Vent Tight Golf Shorts M - shortsit sekä suosituin merkki on Under Armour.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfshortsit ja -caprit

  4.79/5

  Perustuu 14 arvosteluun