Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfshortsit ja -caprit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Golfshortsit ja -caprit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golfshortsit ja -caprit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Cheer Capri - caprit, Peak Performance M Player Shorts. - shortsit ja Peak Performance W Illusion Shorts. - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

  Edullisin tuote kategoriassa on Under Armour Tech Shorts M - shortsit, jonka hinta on 60.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 67.99 € - 130.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 60.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 130.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Cheer Capri - caprit, Peak Performance M Player Shorts. - shortsit ja Peak Performance W Illusion Shorts. - shortsit sekä suosituin merkki on Röhnisch.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfshortsit ja -caprit

  4.8/5

  Perustuu 10 arvosteluun