Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Golfshortsit ja -caprit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golfshortsit ja -caprit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Chie Comfort Capri. - caprit, Peak Performance M Player Shorts - shortsit ja Didriksons Bräcke Shorts M - shortsit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

Edullisin tuote kategoriassa on J.Lindeberg Gwen Long Golf Short W - shortsit, jonka hinta on 30.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 35.00 € - 110.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 110.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golfshortsit ja -caprit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Chie Comfort Capri. - caprit, Peak Performance M Player Shorts - shortsit ja Didriksons Bräcke Shorts M - shortsit sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golfshortsit ja -caprit

4.71/5

Perustuu 7 arvosteluun