Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Golftakit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golftakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Haglöfs Astral GTX Jacket Women - golftakki, Haglöfs Morän Softshell Hood Women - golftakki ja Peak Performance M Down Hybrid Hood Jkt - golftakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Haglöfs.

Edullisin tuote kategoriassa on Haglöfs Husk Jacket Jr - golftakki, jonka hinta on 60.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 70.00 € - 329.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golftakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golftakit -kategorian tuotteet saat hintaan 60.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 329.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golftakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Astral GTX Jacket Women - golftakki, Haglöfs Morän Softshell Hood Women - golftakki ja Peak Performance M Down Hybrid Hood Jkt - golftakki sekä suosituin merkki on Haglöfs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golftakit

4.68/5

Perustuu 238 arvosteluun