Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Golftakit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golftakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Haglöfs Chaos II GTX Jacket Women - golftakki, Haglöfs Husk Jacket II Women - golftakki ja Haglöfs Astral GTX Jacket Women - golftakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Haglöfs.

Edullisin tuote kategoriassa on Haglöfs L.I.M Shield Hood Women - golftakki, jonka hinta on 119.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 119.00 € - 749.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golftakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golftakit -kategorian tuotteet saat hintaan 119.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 749.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 39 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golftakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Chaos II GTX Jacket Women - golftakki, Haglöfs Husk Jacket II Women - golftakki ja Haglöfs Astral GTX Jacket Women - golftakki sekä suosituin merkki on Haglöfs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golftakit

4.68/5

Perustuu 171 arvosteluun