Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golftakit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (34)
  34 / 34 tuotetta

  Golftakit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golftakit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Haglöfs Glide Jacket W - golftakki, Haglöfs Astral Gtx Jacket W - golftakki ja Haglöfs Husk Jacket Women - golftakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Haglöfs.

  Edullisin tuote kategoriassa on Haglöfs Husk Jacket Jr - golftakki, jonka hinta on 99.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 599.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golftakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat golftakit -kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 599.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 34 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golftakit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Glide Jacket W - golftakki, Haglöfs Astral Gtx Jacket W - golftakki ja Haglöfs Husk Jacket Women - golftakki sekä suosituin merkki on Haglöfs.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golftakit

  4.68/5

  Perustuu 189 arvosteluun