Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetGolftakit

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golftakit
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (45)
  45 / 45 tuotetta

  Golftakit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Golftakit ja muut Golfvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Golftakit verkkokaupassamme ovat Haglöfs Astral Gtx Jacket women - golftakki, Haglöfs Glide WS Jacket W - golftakki ja Haglöfs Chaos GTX Jacket M - golftakki. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Haglöfs.

  Edullisin tuote kategoriassa on Haglöfs Natrix Hood Jacket M - golftakki, jonka hinta on 99.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 99.90 € - 549.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko golftakit maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Golftakit-kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 549.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 41 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat golftakit?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Astral Gtx Jacket women - golftakki, Haglöfs Glide WS Jacket W - golftakki ja Haglöfs Chaos GTX Jacket M - golftakki sekä suosituin merkki on Haglöfs.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golftakit

  4.66/5

  Perustuu 209 arvosteluun