Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Golfvarusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (23)
  23 / 23 tuotetta

  kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät ja muut Golfvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour W's Webbing Belt, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. ja FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen). Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

  Edullisin tuote kategoriassa on Sigg Traveller 0,6L juomapullo, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 169.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat ?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour W's Webbing Belt, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. ja FootBalance 100% CONTROL (yksilöllinen) sekä suosituin merkki on Under Armour.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: golfvarusteet

  4/5

  Perustuu 3 arvosteluun