Sisältöön

Golfvarusteet kategoriat

Golfvarusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Golfvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo., OS1st ES6 Elbow Bracing Sleeve ja Bliz Motion. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on Fat Pipe Ace Päähikinauha., jonka hinta on 12.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko golfvarusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat golfvarusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat golfvarusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo., OS1st ES6 Elbow Bracing Sleeve ja Bliz Motion sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: golfvarusteet

4/5

Perustuu 3 arvosteluun