Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJunior hiihtositeet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Junior hiihtositeet
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Junior hiihtositeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Junior hiihtositeet ja muut Hiihtositeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Junior hiihtositeet verkkokaupassamme ovat Salomon SNS Access JR - perinteisen siteet, Fischer Race Skate IFP JR - luistelusiteet ja Fischer Tour Step-In Jr. side - perinteisen siteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Tour Step-In Jr. side - perinteisen siteet, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 30.00 € - 50.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko junior hiihtositeet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Junior hiihtositeet-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 50.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat junior hiihtositeet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon SNS Access JR - perinteisen siteet, Fischer Race Skate IFP JR - luistelusiteet ja Fischer Tour Step-In Jr. side - perinteisen siteet sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.