Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Junior hiihtositeet
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Junior hiihtositeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Junior hiihtositeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon SNS Access JR - perinteisen siteet, Fischer Race Skate IFP JR - luistelusiteet ja Fischer Race CL IFP Side JR - perinteisen siteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon SNS Access JR - perinteisen siteet, jonka hinta on 30.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 35.00 € - 55.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko junior hiihtositeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat junior hiihtositeet -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat junior hiihtositeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon SNS Access JR - perinteisen siteet, Fischer Race Skate IFP JR - luistelusiteet ja Fischer Race CL IFP Side JR - perinteisen siteet sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.