Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistelusiteet
 • Väri
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Luistelusiteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Luistelusiteet ja muut Hiihtositeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Luistelusiteet verkkokaupassamme ovat Salomon Prolink Access SK - luisteluhiihtositeet, Salomon Prolink Pro Skate - luisteluhiihtositeet ja Salomon SNS Pilot Carbon RS - luisteluhiihtositeet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Prolink Access SK - luisteluhiihtositeet, jonka hinta on 40.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 99.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko luistelusiteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Luistelusiteet-kategorian tuotteet saat hintaan 40.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistelusiteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Prolink Access SK - luisteluhiihtositeet, Salomon Prolink Pro Skate - luisteluhiihtositeet ja Salomon SNS Pilot Carbon RS - luisteluhiihtositeet sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: luistelusiteet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun