Sisältöön

Luistelusiteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Luistelusiteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fischer Race Skate IFP JR - luisteluhiihtositeet, Salomon Prolink Pro Skate - luisteluhiihtositeet ja Fischer Race Pro Skate - luisteluhiihtositeet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Race Skate IFP JR - luisteluhiihtositeet, jonka hinta on 44.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko luistelusiteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat luistelusiteet -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat luistelusiteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Race Skate IFP JR - luisteluhiihtositeet, Salomon Prolink Pro Skate - luisteluhiihtositeet ja Fischer Race Pro Skate - luisteluhiihtositeet sekä suosituin merkki on Fischer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.