Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Nnn siteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Nnn siteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Prolink Shift PRO Classic - perinteisen siteet, Salomon Prolink Pro Skate - luistelusiteet ja Salomon Prolink race classic jr - perinteisen siteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Prolink race classic jr - perinteisen siteet, jonka hinta on 50.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 55.00 € - 60.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko nnn siteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nnn siteet -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 60.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nnn siteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Prolink Shift PRO Classic - perinteisen siteet, Salomon Prolink Pro Skate - luistelusiteet ja Salomon Prolink race classic jr - perinteisen siteet sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.