Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Nnn siteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Nnn siteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Prolink Shift PRO Classic - perinteisen siteet, Salomon Prolink Pro Skate - luistelusiteet ja Salomon Prolink race classic jr - perinteisen siteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Prolink race classic jr - perinteisen siteet, jonka hinta on 50.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 55.00 € - 80.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko nnn siteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nnn siteet -kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 80.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nnn siteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Prolink Shift PRO Classic - perinteisen siteet, Salomon Prolink Pro Skate - luistelusiteet ja Salomon Prolink race classic jr - perinteisen siteet sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.