Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetNnn siteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nnn siteet
 • Alakategoria
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Nnn siteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Nnn siteet ja muut Hiihtositeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Nnn siteet verkkokaupassamme ovat Salomon Prolink Pro Skate - luistelusiteet, Salomon Prolink Shift PRO Classic - perinteisen siteet ja Salomon Prolink race skate Jr - luistelusiteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Prolink Pro Skate - luistelusiteet, jonka hinta on 50.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 50.00 € - 55.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko nnn siteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Nnn siteet-kategorian tuotteet saat hintaan 50.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nnn siteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Prolink Pro Skate - luistelusiteet, Salomon Prolink Shift PRO Classic - perinteisen siteet ja Salomon Prolink race skate Jr - luistelusiteet sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.