Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Perinteisen siteet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (17)
  17 / 17 tuotetta

  Perinteisen siteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen siteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fischer Tour Step-in - perinteisen hiihtositeet, Fischer Race CL IFP Side JR - nuorten perinteisen hiihtositeet ja Fischer Tour Step-In Jr. side - perinteisen hiihtositeet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Prolink Access JR - perinteisen hiihtositeet, jonka hinta on 35.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 159.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko perinteisen siteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat perinteisen siteet -kategorian tuotteet saat hintaan 35.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat perinteisen siteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Tour Step-in - perinteisen hiihtositeet, Fischer Race CL IFP Side JR - nuorten perinteisen hiihtositeet ja Fischer Tour Step-In Jr. side - perinteisen hiihtositeet sekä suosituin merkki on Fischer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.