Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPerinteisen siteet

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Perinteisen siteet
 • Merkki
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Perinteisen siteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen siteet ja muut Hiihtositeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Perinteisen siteet verkkokaupassamme ovat Salomon SNS Access JR - perinteisen hiihtositeet, Salomon SNS Propulse Carbon RC - perinteisen hiihtositeet ja Salomon SNS Propulse Carbon RC2 - perinteisen hiihtositeet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Tour Step-In Jr. side - perinteisen hiihtositeet, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 30.00 € - 159.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko perinteisen siteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Perinteisen siteet-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat perinteisen siteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon SNS Access JR - perinteisen hiihtositeet, Salomon SNS Propulse Carbon RC - perinteisen hiihtositeet ja Salomon SNS Propulse Carbon RC2 - perinteisen hiihtositeet sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: perinteisen siteet

  4.25/5

  Perustuu 4 arvosteluun