Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Perinteisen siteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Perinteisen siteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Prolink Race Classic Side - perinteisen hiihtositeet, Fischer Race CL IFP Side JR - nuorten perinteisen hiihtositeet ja Salomon Prolink Access JR - perinteisen hiihtositeet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Prolink Access JR - perinteisen hiihtositeet, jonka hinta on 35.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 99.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko perinteisen siteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat perinteisen siteet -kategorian tuotteet saat hintaan 35.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat perinteisen siteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Prolink Race Classic Side - perinteisen hiihtositeet, Fischer Race CL IFP Side JR - nuorten perinteisen hiihtositeet ja Salomon Prolink Access JR - perinteisen hiihtositeet sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.