Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Prolink siteet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Prolink siteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Prolink siteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Prolink Access SK - luistelusiteet, Salomon Prolink Access JR - perinteisen siteet ja Salomon Prolink Race Classic - perinteisen siteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Prolink Access JR - perinteisen siteet, jonka hinta on 35.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 45.00 € - 75.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko prolink siteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat prolink siteet -kategorian tuotteet saat hintaan 35.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 75.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat prolink siteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Prolink Access SK - luistelusiteet, Salomon Prolink Access JR - perinteisen siteet ja Salomon Prolink Race Classic - perinteisen siteet sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.