Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Turnamic siteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Turnamic siteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Prolink Race Classic Side - perinteisen siteet, Fischer Race Skate IFP JR - luistelusiteet ja Fischer Worldcup Classic Turnamic -side - luistelusiteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Race Skate IFP JR - luistelusiteet, jonka hinta on 44.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko turnamic siteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat turnamic siteet -kategorian tuotteet saat hintaan 44.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat turnamic siteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Prolink Race Classic Side - perinteisen siteet, Fischer Race Skate IFP JR - luistelusiteet ja Fischer Worldcup Classic Turnamic -side - luistelusiteet sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.