Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Turnamic siteet
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (20)
  20 / 20 tuotetta

  Turnamic siteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Turnamic siteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Fischer Worldcup Skate Turnamic -side - luistelusiteet, Rossignol Race Pro Skate Side - luistelusiteet ja Fischer Tour Step-in - perinteisen siteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Fischer Tour Step-In Jr. side - perinteisen siteet, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko turnamic siteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat turnamic siteet -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat turnamic siteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Worldcup Skate Turnamic -side - luistelusiteet, Rossignol Race Pro Skate Side - luistelusiteet ja Fischer Tour Step-in - perinteisen siteet sekä suosituin merkki on Fischer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.