Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Suksipussit
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Suksipussit kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Suksipussit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix SW18 Sauvatuubi (2pr), Swix Swix RE002 Juomavyö pullolla ja Swix Swix Rollerski Bag rullasuksilaukku. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

  Edullisin tuote kategoriassa on Swix Swix RE002 Juomavyö pullolla, jonka hinta on 17.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 189.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko suksipussit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat suksipussit -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 189.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat suksipussit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix SW18 Sauvatuubi (2pr), Swix Swix RE002 Juomavyö pullolla ja Swix Swix Rollerski Bag rullasuksilaukku sekä suosituin merkki on Swix.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.