Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaihtokarvat
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Vaihtokarvat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaihtokarvat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Atomic Skintec Speed Skin 390 mm - vaihtokarvat, Rossignol Short R-skin Race Premium - vaihtokarvat ja Rossignol Long R-skin Race Premium - vaihtokarvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Atomic.

  Edullisin tuote kategoriassa on Atomic Skintec Speed Skin 390 mm - vaihtokarvat, jonka hinta on 40.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 55.00 € - 60.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaihtokarvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat vaihtokarvat -kategorian tuotteet saat hintaan 40.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 60.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaihtokarvat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Atomic Skintec Speed Skin 390 mm - vaihtokarvat, Rossignol Short R-skin Race Premium - vaihtokarvat ja Rossignol Long R-skin Race Premium - vaihtokarvat sekä suosituin merkki on Atomic.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.