Sisältöön

Vaihtokarvat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaihtokarvat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Atomic Skintec Speed Skin 390 mm - vaihtokarvat, Salomon eSKIN grip kit - vaihtokarvat ja Rossignol Short R-skin Race Premium - vaihtokarvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Atomic.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon eSKIN grip kit - vaihtokarvat, jonka hinta on 30.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 40.00 € - 60.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaihtokarvat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaihtokarvat -kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 60.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaihtokarvat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Atomic Skintec Speed Skin 390 mm - vaihtokarvat, Salomon eSKIN grip kit - vaihtokarvat ja Rossignol Short R-skin Race Premium - vaihtokarvat sekä suosituin merkki on Atomic.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaihtokarvat

5/5

Perustuu 1 arvosteluun