Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaihtokarvat
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Vaihtokarvat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaihtokarvat ja muut Hiihtosukset-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Vaihtokarvat verkkokaupassamme ovat Fischer Twin skin Mohair Narrow - vaihtokarva - nuorten vaihtokarvat, Rossignol Short R-skin Race Premium - vaihtokarvat ja Rossignol Long R-skin Race Premium - miesten vaihtokarvat. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Fischer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon eSKIN grip kit - vaihtokarvat, jonka hinta on 30.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 35.00 € - 55.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaihtokarvat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaihtokarvat-kategorian tuotteet saat hintaan 30.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 55.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaihtokarvat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Fischer Twin skin Mohair Narrow - vaihtokarva - nuorten vaihtokarvat, Rossignol Short R-skin Race Premium - vaihtokarvat ja Rossignol Long R-skin Race Premium - miesten vaihtokarvat sekä suosituin merkki on Fischer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaihtokarvat

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun